Visa större bild

Arkadmaskin för Skrivbordet

(3 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Är du helt hooked av gamla arkadspel och 16-bitars? Skaffa dig en helt egen arkadmaskin till ditt skrivbord och spela när och hur du vill, du kommer aldrig behöva åka till någon arkadhall 25 mil bort iallafall! 

Arkadmaskin för Skrivbordet är en rolig liten leksak till ditt skrivbord. Denna arkadmaskin passar utmärkt på ditt skrivbord eller på jobbet när du har tråkigt. Maskinen innehåller över 250 stycken 16-bitsspel som bland annat: sportspel, puzzel och andra klassiska arkadspel. Den är gjord i plast med en joystick och två andra knappar. Självklart inkluderar det ljud så det är precis som en vanlig arkadmaskin, fast i ett mindre format. Den kommer dessutom med en 2,5-tumsskärm. Bästa skrivbordsleksaken? Garanterat! 

Batterier medföljer ej (3 x AA-batterier)

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (3)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Mattias för 10 månader sedan
  Kul att spela på. Roliga spel, i alla fall för barnen. Man fick själv en släng av lite nostalgi. Fick dock inget meddelande om att produkten var skickad utan fick gå in via mejl. Bra o snabb leverans annars
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Jessica för 7 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46656 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle