atbara-chokladskedar-93332-7
atbara-chokladskedar-93332-8
atbara-chokladskedar-93332-2
atbara-chokladskedar-93332-3
atbara-chokladskedar-93332-4
atbara-chokladskedar-93332-5
atbara-chokladskedar-93332-6

Ätbara Chokladskedar

39 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Josefin
  för 7 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Det finns dem som smular ner kex i sin efterrätt och äter med en gammal tråkig metallsked, och det finns dem som ligger steget före. Klicka hem dessa underbara kexskedar med choklad och NJUT av din nästa skål med glass, yoghurt eller smoothiebowl som aldrig förr!

Ätbara Chokladskedar är små kexskedar med kakao som passar perfekt ihop med mjuka efterrätter och kan användas i upp till 60 minuter. Passar även utmärkt att ätas som de är. 

Säljs i förpackning om 10 våffelskedar (100 gram). 

Ingredienser: Vetemjöl, socker, kakaopulver (20%), hirsmjöl, havremjöl, rismjöl, kornmjöl, kikärtsmjöl, vatten. Kan innehålla spår av nötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.