Avengers

Hjältar i trikåer med udda förmågor är coolare än någonsin, se bara på Iron Man, Spindelmannen, Thor, Svarta Änkan eller någon av de andra i superhjältekollektivet Avengers. På svenska kallas de Hämnarna. It takes two for a party som vi säger på Partykungen och Avengers behöver sin motståndare, superskurken Thanos, för att det ska bli verklig action. Någon måste ju Hämnarna utkräva hämnd på eller hur? Karaktärerna i Avengers är omåttligt populära både var för sig och som grupp. Är ni flera som ska på maskerad är Avengers ett givet tema för att visa att ni är där tillsammans.

Är ni ett gäng polare som gillar att bjuda på er själva och planerar att gå på fest tillsammans? Klä ut er till de olika karaktärerna i Avengers genom att beställa varsin Avengers-dräkt! Här finns olika roller att spela. Om du gillar att röra dig smidigt kanske Spindelmannen kan vara något, han är mångas favorit bland alla Marvel-figurer. Captain America är en riktig tuffing med ledaregenskaper och mästerspionen Svarta Änkan rör sig ljudlöst genom mörkret. Läs på om Avengers online om du vill ha mer inspiration om de olika karaktärerna innan du väljer din Avengers dräkt inför en Avengers-maskerad.

Du behöver inte vara rädd för att en Avengers-dräkt inte ska passa. Vi har utstyrslar för både barn och vuxna i vårt sortiment. Det finns också olika storlekar inom dessa två kategorier så du har verkligen goda möjligheter att hitta en Avengers-dräkt som kommer att sitta som gjuten. Notera att det skiljer en del i pris mellan olika dräkter. Det beror på att vi tagit in vissa Avengers-saker av mycket hög kvalitet för er som inte bara vill se coola ut på kalas utan ha något av det bästa som går att få tag på i fråga om maskeradkläder. Självklart funkar våra Avengers-dräkter även i andra sammanhang än på maskerader. Superhjältar brukar alltid vara välkomna in på en fika!

Du kan inte bara köpa en tuff Avengers-dräkt här hos oss på Partykungen utan vi har också allt du behöver för att ordna en egen fest med Avengers-tema. Kanske ett Avengers-barnkalas? Bland våra många Avengers-saker hittar du olika prydnader som du kan ha i rummen eller festlokalen och engångsartiklar om du vill duka snyggt och praktiskt. Att svänga ihop en Avengers-maskerad eller en annan fest är inte alls så svårt om du tar hjälp av oss.

Avengers-saker kan passa väldigt bra som present till någon som har en särskild favoritfigur i detta gäng som gång på gång räddat världen. Vi har flera Avengers-prylar, förutom de grymt snygga dräkterna, som passar jättebra som presenter.

Om du vill ha de bästa priserna på Avengers-prylar ska du beställa det online här på Partykungen. Det ä smidigare än att springa i butiker. Vi har allt du behöver till ett kalas där superhjältar får chans att festa loss med varandra.
Läs mer