Till toppen
Visa hela beskrivningen

Avengers

Är du en person som älskar superhjältar? Då känner du säkert till Avengers! Denna grupp av klassiska superhjältar kommer ursprungligen från en serietidning som publicerades av Marvel Comics på 60-talet, och i Sverige gick de under namnet Hämnarna. Nu på senare tid fick dessa superhjältar ett uppsving igen tack vare flera storfilmer och serier.

Här hos Partykungen kan ni hitta festtillbehör och andra prylar på temat Avengers. I denna grupp med superhjältar samarbetar Hulken, Iron Man, Thor, Captain America, Hawkeye och Black Widow, och vi har självklart dräkter och accessoarer till dem alla.

Är ni ett gäng kompisar som ska på en maskeradfest? Då kan det vara perfekt att klä ut er till Avengers och leka superhjältar. De andra personerna på festen kommer garanterat tycka att det är väldigt kul att ni har tagit er initiativet att klä ut er till superhjältar och dessutom så bjuder ni på er själva också vilket är väldigt viktigt när man ska på en maskeradfest. Hos Partykungen hittar du olika typer av dräkter och alla kommer lätt känna igen vilken superhjälte som just du har valt att klä ut dig till.

Filter

Visar 77 produkter
castle