Babblarna Kalas

Bjud på kalas där Babba, Bibbi, Bobo, Dadda, Diddi och Doddo är med och leker och firar din födelsedag! Kalaset blir genast mycket roligare, och du kanske rent av får en speciell present av dem?

På Partykungen hittar du ett superstort utbud av babblarna-produkter i alla olika kategorier. Här hittar du bland annat dukningsset och dukningstillbehör med tema Babblarna, Babblarna Gosedjur, leksaker, målar- och pysselböcker, Babblarna-spel och mycket mer! Det betyder helt enkelt att oavsett om du är ute efter ett nytt gosedjur, målar- eller pysselböcker, spel eller kalastillbehör så hittar du dessa prylar hos oss på Partykungen online!

Vad sägs om att exempelvis ge alla kalasgäster ett Babblarna-gosedjur när de kommer innanför dörren? För vem gillar inte Babblarna liksom... Ännu gladare kommer de bli när de ser att alla tallrikar, bestick, servetter m.m. också är i Babblarna.

Köp dina Babblarna-tillbehör online på Partykungen. Vi har ett stort utbud och oslagbara priser, det vill säga så bra priser att både Babba och Bibi tappar hakan!

Välkommen!
Läs mer