Till toppen
Visa större bild

Badanka Kvinnlig Semesterfirare

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Äntligen är det dags! Semestern som vi har väntat på hela året är här. Packa resväskan för i ett varmt land väntar sol och bad. Glöm inte att packa ner denna badanka som alltid är redo för semester. Badankan är perfekt att leka med i poolen eller på stranden. Och om du inte ska åka på semester så är det faktiskt kul att leka med badankan i badkaret också.

Badanka Kvinnlig Semesterfirare är en gul badbanka med en rosa bikini, en vit och rosa hatt, solglasögon, en resväska under armen och en en drink i handen. Badankan är 8,5 cm stor.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Signe för 3 månader sedan
    Den er som forventet, super fin..tak
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50326 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle