vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Badankor

Håll humöret flytande med hjälp av våra osänkbara badankor! Badankor är levnadsglada filurer med truten formad som ett naturligt leenden. Vi på Partykungen har också lagt näbben i blöt och våra efterforskningar ger starka belägg för att det är svårt att sura när du ser en badanka i ögonen. Badankor bör därför inte saknas i badrummet och alla våra badankor har riktigt starka personligheter.

Kort sagt är en badanka en badleksak i form av fågeln anka. Enligt traditionen är de gula. De är oftast gjorda av vinylplast eller gummi och guppar behagligt omkring när de placeras i vatten. När du klämmer till på klassiska badankor ger de ifrån sig ett karaktäristiskt pip eller kvack! Badankor har faktiskt funnits i över hundra år så det är helt uppenbart att det handlar om ett vinnande koncept. Badankor var faktiskt en av de första leksakerna som producerades i det då nya materialet gummi. Barn älskar att leka med badankor. Att pressa ner dem och se hur de flyter upp igen är ett kul sätt att utforska elementet vatten!

Nästan alla tycker om att bada och badankor borde vara obligatoriska i svenska bad för stora och små. Av det följer att badankor är suveräna presenter! Kolla in vårt utbud av badankor om du inte tror oss. Det fina är nämligen att vi har så många, med så olika utseenden, att du kan hitta passande badankor för alla som förtjänar en present. En badanka kan representera mottagarens profession, hemliga dröm eller en speciell upplevelse. En badanka kan också representera hur du ser på personen du ger den till. Det är en snygg gest! Varför inte ge bort en badanka till en vän eller familjemedlem varje år! Då blir det en samling med åren som personen garanterat kommer att förknippa med dig varje gång hen badar!

En särskild typ av badankor som vi på Partykungen är extra glada över att kunna presentera är badankor med inbyggd belysning. De är batteridrivna och givetvis helt ofarliga. Den som gillar att sjunka ner i ett varmt bad med ljuset släckt kan låta en blinkande badanka fungera som en fyr i mörkret. Det är både mysigt och tryggt. Ja, till och med lite romantiskt om ni är två vuxna som badar tillsammans.

En anledning till att gummiankor har en så upphöjd status är att de används i race där hundratals eller till och med tusentals gummiankor får tävla om att komma först i mål efter att ha guppat fram längs ett vattendrag. Ofta har gummianksrace syftat till att samla in pengar för ett behjärtansvärt ändamål. En annan spännande tilldragelse var när en hel container med gummiankor förliste mellan Kina och Seattle 1992. Forskarna har kunnat dra viktiga slutsater kring havsströmmar utifrån var dessa vilsna badankor sedan påträffats.

Köp dina badankor online på Partykungen så har du dem hemma till nästa bad. Vi har ett stort urval av badankor som vi säljer till riktigt låga priser. Roliga badankor kostar inte särskilt många kvack!
Läs mer