Visa större bild

Ballongnät Stort

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ska du anordna invigning, företagsevent eller ett pampigt födelsedagsfirande? Då är ett ballongsläpp det självklara valet! För att kunna genomföra detta behöver du då ett ballongnät, vilket är precis det du har hittat här. Själva utförandet är mycket enkelt: fyll nätet med ballonger, fäst det i taket och låt sedan ballongerna regna ner när firandet sätter igång.

Ballongnät Stort är vår större modell av ballongnät. Detta gör att det passar när du ska anordna ballongsläpp i en lokal som är något större och där det krävs fler ballonger för att få önskad effekt. Men kom ihåg att ingen tillställning är för liten för att ha ett ballongsläpp om du frågar oss!

Nätet håller upp till 500 ballonger
Mått (ej fyllt med ballonger): 3,6x2,1 m

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42519 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle