Till toppen
Visa större bild

Ballongsvans Cirklar Svart/Glitter

first_saleprice.value: 1200
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 31
selected_index: 0
15 kr 39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med en ballongsvans förgyller du den redan snygga ballongens utseende! Ballongsvansen fäster du bara på ballongens nederdel, sedan låter du den dingla omkring och se snygg ut! Med tanke på att färgen är svart så kommer den passa minst sagt perfekt till alla typer av hollywood-fester!

Ballongsvans Svart/Glitter levereras styckvis och innehåller en svans på 180 cm du enkelt fäster på ballongens underdel eller på väggen om du så önskar det. Du väljer själv om du vill ha en ballongvikt eller ej, men vi skulle givetvis rekommendera en! Ballongsvansen har motiv svartglittriga cirklar och storleken på varje cirkel varierar vilket ger ballongen ett häftigt utseende.

  • Material: Plast
  • Mått: 180 cm
  • Antal: 1-pack
  • Färg: Svart
  • Notera att ballongvikt och ballong inte medföljer

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51765 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle