Till toppen
Visa större bild

Ballongsvans Unicorn Glitter

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Alla älskar magiska enhörningarna och det är ett mycket populärt tema på ett barnkalas. Den här söta ballongsvansen med enhörningar passar perfekt på ett barnkalas med enhörningstema. Häng fast ballongsvansen på en ballong och låt de små enhörningarna sväva över kalaset eller sätt fast ballongen i en ballongvikt. Nu är det bara att vänta på de små kalasgästerna!

Ballongsvans Unicorn Glitter innehåller en ballongsvans med enhörningar, blommor, stjärnor och hjärtan i olika färger och storlekar. Ballongsvansen är 1,8 meter lång och tillverkad i plast och papp. En ballongvikt ingår inte.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54499 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle