Visa större bild

Ballongsvansar Hjärtan

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

De här söta ballongsvansarna kan du göra fint med i rummet när du bjuder in till kalas. De passar lika bra på ett födelsedagskalas som på ett bröllop eller på Alla hjärtans dag.

Ballongsvansar Hjärtan innehåller tre stycken ballongsvansar med röda foliehjärtan, samt tre stycken röda papplådor som du fäster i svansarna. Lägg en sten eller något annat tungt inuti lådan som en ballongtyngd eller häng svansen i taket och fäst en ballong nedtill. Svansarna lämpar sig både för heliumfyllda eller luftfyllda ballonger. Papplådorna mäter 9x7 cm stora är de är hopvikta och svansarna är ca 1 meter långa. OBS ballongerna ingår inte.

Säljs i 3-pack.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45840 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle