vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Alla Hjärtans Dag Alla Hjärtans Dag Dekorationer

Alla hjärtans dag dekorationer

Börjar det närma sig den 14 februari är det hög tid att börja tänka på Alla hjärtans dag-dekorationer. Hos Partykungen tar vi varje tillfälle vi får att visa vår familj, vänner och bekanta lite extra kärlek. Därför hittar du ett stort utbud av dekorationer till Alla hjärtans dag för både hemmet och arbetsplatsen. För är det kärlekens dag ska det väl synas och firas ordentligt oavsett var du befinner dig?

Alla hjärtans dag dekorationer - Hjärtan i alla dess former!


Alla hjärtans dag förknippas såklart med hjärtan i alla möjliga färger, storlekar och material. Från små kort om du vill skicka ett subtilt meddelande till stora banderoller och hjärtformade ballonger när du vill visa hela världen hur mycket du tycker om någon. För det är inte bara ditt hjärtas älskade som du kan uppvakta med Alla hjärtans dag-dekorationer. Glöm inte ditt företag som förtjänar att pyntas i en hjärtlig skrud denna dag, pimpa din arbetsplats eller din bästa väns bostad.

Så här dekorerar du till Alla hjärtans dag:


Har du någon speciell i ditt liv som får ditt hjärta att hoppa några extra skutt varje gång du ser eller tänker på personen? När det är den 14 februari har du verkligen chansen att ta ut svängarna rejält och pynta järnet med Alla hjärtans dag-dekorationer. Kan det bli för mycket? Nej, säger vi. Ju mer desto bättre! Om ni bor ihop eller har spenderat natten tillsammans kan frukostbordet vara en utmärkt plats för Alla hjärtans dag-dekorationer. Blås upp några eller många ballonger. Du hittar många variationer här på Partykungen och vi utmanar dig i att använda dig av alla tillgängliga färger, former och varianter för det ger verkligen en maffig effekt. Häng Alla hjärtans dag-dekorationer som serpentiner över kökslampan och låt också några ringla på bordet – som du såklart har dukat med en ny duk dagen till ära. Blomblad och konfetti strör du ut sådär lite chict nonchalant men se upp så att de inte hamnar i frukostfilen. Ljusslingor tillsammans med stearinljus är perfekta i februarimörkret när du vill åt den rätta typen av mysbelysning. För här gäller det att bygga upp en stämning med dina Alla hjärtans dag-dekorationer som andas kärlek och omtanke.

Kärleksfulla dekorationer för nära och kära!


Vänner är det viktigaste i livet, det håller du nog med om. Är det några som förtjänar att uppmärksammas lite extra på Alla hjärtans dag, som också kallas för just vändagen, är det familjen du väljer själv. För trots att ni inte delar DNA kan dina vänner stå dig närmare än din familj. Överraska din bästis med Alla hjärtans dag-dekorationer upphängda i entrén. Det blir något unikt att komma hem till efter jobb eller skola. Vimplar, girlanger och lyktor i papp går att ha ute om dörren ligger skyddad från regn och rusk. Satsa annars på Alla hjärtans dag-dekorationer som ballonger, dekorationstejp och annat som klarar en februaridag. Naturligtvis vill du också lämna ett gulligt kort och kanske en liten blomma vid dörren. Har din kompis inga gröna fingrar? Ingen fara. Vi har fejkblommor som håller minst lika länge som er vänskap.

Kom den 14 februari lite för plötsligt i år också? Ingen fara, genom att beställa hem dina Alla hjärtans dag-dekorationer från oss har du dem i god tid för att hinna pimpa till din hjärtevän.
Läs mer