Hem
Teman Högtider Alla Hjärtans Dag

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är den svenska benämningen på Valentines Day som firas den 14 februari. Det som gör den här högtiden speciell är att den vanligtvis firas på tu man hand, till skillnad från de flesta andra högtider där flera brukar fira tillsammans. Alla hjärtans dag 2023 är helt enkelt kärleksparens speciella dag. I Sverige är det en ganska ny tradition trots att ursprunget är medeltida. Vi på Partykungen märker dock tydligt att Alla hjärtans dag blir populärare för varje år – kanske blir Alla hjärtans dag 2023 året då du ger något alldeles unikt till din partner?

För alla romantiker är detta en extra viktig högtid. Det är lätt att man börjar ta en relation för given efter ett tag och att man inte riktigt gör det där lilla extra som krävs för att hålla glöden vid liv. På alla hjärtans dag 2023 har du chans att ge er relation en riktig vitamininjektion. Skapa ett minne för livet och rå om varandra med hjälp av vårt stora utbud av produkter som vi handplockat just för den här härlig högtiden.

Att göra något extra av Alla hjärtans dag 2023 kan innebära allt från att anordna en mysig middag på tu man hand till att ta med sin älskling ut på ett äventyr. Att spendera natten tillsammans på ett lyxigt hotellrum är en klassiker på Alla hjärtans dag. Kombinera med våra små kärleksgåvor eller något som innebär att ni får dela en gemensam upplevelse. Kanske ett spel med vars hjälp ni kan lära känna varandra lite bättre och samtidigt komma i rätt stämning. Oavsett hur du vill fira och förgylla Alla hjärtans dag 2023 hittar du massor av produkter som kan förhöja högtiden här hos oss på Partykungen. Allt för att du ska kunna visa din kärlek på just ditt sätt.

Det är naturligtvis inget tvång att resa bort bara för att du vill fira Alla hjärtans dag på ett så fint sätt som möjligt. Vi har allt du behöver för att du ska kunna göra hemmet riktigt mysigt, dagen och kvällen till ära. Överraska med en extra fin dukning och det lilla extra i form av romantiska tillbehör som till exempel röda ljus, hjärtformade prydnader, gulliga gåvor, badbomber och rosenblad.

Du bestämmer naturligtvis själv hur du vill fira Alla hjärtans dag 2023. Det kan vara romantiskt, humoristiskt eller både ock. Hetta upp det med en lite mer vågad eller sexig Alla hjärtans dag-gåva om du vill ha det hett och spännande. Med lite fantasi kan du hitta rätt prylar oavsett vad du vill uppnå för stämning i vårt stora utbud online. Vi har även choklad och andra godsaker som passar dig som vill skämma bort din älskling lite extra.

Våra bästa tips för en mysig hemmakväll på Alla hjärtans dag:

Stäng av era telefoner och logga ut från sociala medier. Låt Alla hjärtans dag 2023 handla om er och inte om vad era bekanta har för sig. Men föreviga gärna firandet med ett foto!
Gör gärna en spellista med romantiska favoriter blandat med låtar som betyder något för just er.
Satsa på dukningen och på att ha särskilda dekorationer som inte används annars och som skapar den rätta stämningen.
Levande ljus och rosor hör till när det är Alla hjärtans dag.
Om firandet av Alla hjärtans dag 2023 inte är en överraskning utan något ni planerar gemensamt kan det vara fint att skriva något till varandra och sedan läsa upp det.
Glöm inte kärleksgåvorna!

Alla hjärtans dag förknippas med rätta med etablerade kärlekspar. Något som vi på Partykungen ändå tycker är kul är att det blir vanligare att visa även andra kärlek och uppskattning. Ta tillfället i akt och ge bort en present till en vän eller familjemedlem du älskar på Alla hjärtans dag 2023. Det är också ett gyllene tillfälle att visa intresse för någon som du har ögonen på. Traditionellt gjordes det ofta som hemlig hälsning i form av ett kärleksbrev på rim. Rätt kul idé, eller hur?

Varmt välkommen att fynda fina och praktiska produkter och presenter till Alla hjärtans dag 2023 online hos oss på Partykungen.
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier