Hem
Våra bästa tips på aktiviteter för alla hjärtans dag

Våra bästa tips på aktiviteter för alla hjärtans dag

Vare sig du kilat stadigt i många år eller precis börjat dejta kan det vara en riktig utmaning att planera alla hjärtans dag. Att denna kärlekens högtid kommer med vissa förväntningar råder det inga tvivel om, och för att du inte ska trampa fullständigt snett kommer här en lista med våra bästa tips på aktiviteter för en lyckad alla hjärtans dag. Det är dags att fira kärleken!

Bygg ett kärleksbo!

Börja med att förvandla din blygsamma boning till ett renodlat kärleksnäste där konfettin sprutar och hjärtliga ballonger svävar i taket. När du leder din partner genom det röda kärleksdraperiet och visar upp både romantiska ballongboxar och pusspinnar är det svårt att inte bli störtkär!

Heta spel!

Bjud in din älskling till en raffinerad spelkväll där Monopol och UNO byts ut mot barnförbjudna lekar som involverar en stor dos erotik. Vågar du utmana din käresta på ett parti Bedroom Battle där ni tävlar i sexiga utmaningar och tjänster? Eller vad sägs om Luck & Love - den heta versionen av Yatzy? Glödande lekar som förflyttar spelkvällen till sovrummet är den perfekta kryddan på alla hjärtans dag!

Baka en ståndaktig kaka!

Att kladda runt i köket med sin flirt bland vispar och byttor är precis lika romantiskt som du föreställer dig, och för att krydda stunden ytterligare rekommenderar vi den ståndaktiga snoppformen! Resultatet blir en helfestlig kaka du och din käresta kan mumsa på dagen till ära!

Bada tillsammans!

Värm upp era frusna hjärtan med ett varmt bad. Har du inget badkar löser vi det genom en uppblåsbar variant som både är mjuk och skön att skvalpa runt i. Vattnet doftar givetvis Prosecco och efteråt myser ni runt i varsin Snug Rug Hoodie. Som att vara på spa - fast bättre!

Middag för två!

Glöm trerätters på stel restaurang, riktiga romantiker bjuder sin käresta på ostfondue ur en hjärtformad fonduebehållare. Duka med sensuella servetter och andra kärleksfulla ting för att maxa middagsstämningen, och svida gärna om till hjärtpimpad kostym och diadem för lite extra romantik!