Alla hjärtans dag godis

Årets sötaste dag behöver såklart krönas med Alla hjärtans dag-godis. Vi vet att det måste krävas oerhörda mängder godsaker för att matcha din kärestas söthet men gör ett försök. Hos Partykungen hittar du nämligen ett stort utbud av Alla hjärtans dag-godis online till riktigt bra priser så att du i alla fall kan testa. Bjud din hjärtevän på choklad, sega, sura eller knapriga karameller. Du hittar det mesta som passar både ung och äldre. Alla förtjänar att uppvaktas lite extra på denna hjärtliga dag.

Alla hjärtans dag infaller som du säkert har koll på den 14 februari. Högtiden har firats inom den katolska kyrkan sedan 400-talet men vi i Sverige plockade inte upp seden förrän på 1960-talet. Allt för sent tycker vi som inte missar en chans till att liva upp vardagen. Är det något som behövs mitt i februari är det väl just lite livslust, kärlek och gemenskap. Berätta för någon hur mycket du tycker om personen med hjälp av Alla hjärtans dag-godis. Chokladälskaren kommer säker uppskatta om du plockar ihop ett urval av personens favoritgodissorter av styckbitar, påsar och chokladkakor. Lägg alltihop i en korg som du slår in med cellofan och binder ett band runt.

Är dina känslor för någon så stora att de aldrig verkar ta slut? Säg det med en jätteförpackning Alla hjärtans dag-godis som visar storleken på din kärlek och med en godisautomat som bara fortsätter mata ut uppskattade godisbitar. Smälter inte hjärtat efter en sådan kärleksförklaring så vet inte vi vad som ska till.

Partners kommer och går men vännerna består är ett välkänt citat som verkligen är sant. Uppvakta den personen som alltid har varit där för dig i vått och torrt med Alla hjärtans dag-godis. När hjärtesorgen har varit som störst och tårarna runnit som mest. Den personen som får dig att skratta så mycket att du kissar på dig och alltid kommer med knasiga idéer. Köp Alla hjärtans dag-godis i form av ett gäng lyxiga kolor eller praliner, kanske med spritsmak och festa loss tillsammans med din kompis.

Hembakat Alla hjärtans dag-godis är nästan alltid godare än fabriksproducerade bakverk, om du inte råkar bränna kakan i kanten. Men du som är en fena i köket och vill imponera på den snygga grannen kan bjuda på en hembakad kaka som du garnerat med smarrigt Alla hjärtans dag-godis. Hallon och lakrits är exempelvis en smakkombination som genast får det att vattnas i munnen. Lägg hallonsylt mellan tårtbottnarna, bred på grädde och toppa med massa lakritsbitar. Mums!

Till sist får du inte glömma uppvakta den allra viktigaste människan i ditt liv – du själv. Behöver du en fin presentask med Alla hjärtans dag-godis eller firar du i ensamhet och behöver hotta upp singeltillvaron med lite ekivokt format godis? Lyssna på vad din kropp behöver, kanske är det en hel förpackning med små Alla hjärtans dag-godisbitar som kommer räcka ända tills nästa Alla hjärtans dag eller så är det en energigivande liten bit fylld med seg kolakräm. Du och bara du vet vad som är bäst för dig. Glad Alla hjärtans dag!
Läs mer