Hem
20 presenttips till Alla hjärtans dag för henne

20 presenttips till Alla hjärtans dag för henne

Att Alla hjärtans dag kommer med vissa förväntningar råder det inga tvivel om. Ljusen ska vara levande, rosenbladen utspridda och middagen serverad - om dessa krav inte uppfylls kan det gå riktigt snett, så nu gäller det att anstränga sig och kavla upp romantikens ärmar. Om du tycker att din käresta förtjänar en riktigt fin present har vi samlat våra mest kärleksfulla gåvor här nedan - häng med!

Kärlekscheckar

Nog för att det är superfestligt med materiella ting, men en riktigt snäll gest ska inte underskattas. Det här kärlekshäftet innehåller 6 stycken checkar för din partner att lösa in vid väl utvalt tillfälle. Restaurangbesök, biokväll och frukost på sängen - och enligt reglerna är det du som bjuder!

Hjärtan Morgonrock

Ta era romantiska morgnar till nästa nivå med vår mest hjärtliga morgonrock! Det är svårt att inte känna kärlekens fjärilar i magen när din partner skrider runt i hemmet insvept i hjärtan - och vill du vara lika vacker passar du på att införskaffa en till dig själv också!

Rosbjörn

Att Alla hjärtans dag präglas av både rosor och gullbjörnar är inget nytt, men har du hört talas om rosbjörnen? En enastående kreation som kombinerar det bästa från två kärleksfulla världar - garanterade pluspoäng för nytänk!

Gigantisk Marabou Choklad

Att du skulle komma dragandes med nån liten pytteask som innehåller 6 till 7 chokladbitar vill vi inte höra talas om. Det gäller att förstå att störst är bäst och visst är det väl så att din käresta endast förtjänar det bästa? En gigantisk Marabou till exempel, där snackar vi störst och bäst!

Presentbox med Ljudmeddelande

Låt oss presentera möjligheternas presentkartong! Den funkar ungefär som en vanlig låda - men ändå inte! För vanliga lådor brukar inte nödvändigtvis ge möjlighet till inspelning. Tänk vad förvånad din partner ska bli när kartongen öppnas och ljudet av din fagra stämma når öronen. Läs in en egenskriven dikt eller sjung en vacker ballad!

Designa Din Egen Tårtbild

Att du är en mästare på tårtbakning vet vi redan, men visste du att du kan göra dina bakverk 100% mer personliga genom att designa din egen tårtbild? Välj den gosigaste bilden på dig och din partner och skicka till oss så fixar vi resten - men tårtan får du baka själv!

Pojkvänskudde

Det kommer dessvärre tillfällen när du och din partner måste sova på olika platser - och kul är det inte att ligga där i sängen alldeles ensam och uppskrämd av skuggorna som dansar på väggen. Ge din livskamrat en replika av din trygga famn att skeda när natten faller - och passa på att införskaffa en till dig själv också.

Huvudmassör med Vibrator

Det här är ingen pryl - det är en upplevelse som närmast kan beskrivas som utomjordisk. Gillar ni massagekvällar är den här huvudmassören ett måste, för huvudet ska också ha sitt. Faktiskt.

Folieballong Hjärta med Pil

Att ballonger bara välkomnas på födelsedagskalas är struntprat! Om ballongen är utformad som ett hjärta i klarröd färg passar den ypperligt på Alla hjärtans dag, så låt den sväva över era förälskade huvuden och skapa en riktigt kärleksfull atmosfär!

Badkonfetti Hjärtan

Varför inte överraska din älskling med ett varmt bad där du sprider konfettihjärtan över skum och badbomber? Har du riktigt tur finns det plats för två, och om du inte äger ett badkar har vi utmärkta baljor här.

Candy Heart Badmadrass

Om du och din käresta har storslagna planer som innefattar sol, bad och kritvita stränder är den här badmadrassen en perfekt present inför stundande resa! För vem vill inte flyta runt på en jättestor pastill som dessutom är hjärtformad? Alla vill det.

LoveBoxxx Presentkit för Par

Definitivt listans mest vågade pryl - presentkitet som innehåller allt ett älskande par kan tänkas behöva. Gör er redo för en helkväll tillsammans med vibrator, kärleksbollar, vibrerande penisring, kittlare, handklovar och ögonbindel. Hetare blir det knappast - perfekt present till den som vill krydda sovrummet!

Gigantisk Ros

I år det är ute med 12 röda rosor, för om du vill visa att du verkligen bryr dig är det en gigantisk jätteros som gäller! En oförglömlig present på hela 120 (!) cm som lyckligtvis aldrig vissnar och dör!

Easytoys vibrerande ägg med fjärrkontroll

Perfekt present till par som älskar att experimentera. Det här vibrerande ägget behöver nödvändigtvis inte stanna i sovrummet, den kan följa med lite överallt där tillvaron kan hottas upp, kanske på restaurangen, bion eller skogspromenaden! Ägget styr du med den trådlösa fjärrkontrollen som har en räckvidd på hela 20 meter!

Gigantiskt Mjukishjärta

Ett megastort hjärta till din största hjärtevän! Den här kudden är inte bara kärleksfull, den är riktigt skön att luta sig mot under mysiga hemmakvällar och sprider en romantisk vibe i hela rummet!

Folieballong Ros

Kanske är det så att din älskling är allergisk mot blomster, då är det ju inte så snällt att släpa in ett fång rosor och vifta framför ansiktet. Vilken tur att det finns alternativ i form av ståtliga folieballonger som ser exakt ut som den äkta varan - lite mer svävande bara!

I Love You Strumpor

Smycken, parfym, utlandsresa. Gäsp! Alla vet att det är strumpor som är vägen till hennes hjärta, speciellt dessa kärleksfulla varianter!

Evighetsros

Eftersom ni planerar att vara ett par i evigheternas evighet är det lika bra att införskaffa en blomma som aldrig vissnar och dör. Att ge bort en evighetsros är den perfekta gåvan till någon du håller kär.

Glasburk med kärlekslappar

Nog för att du aldrig kan säga tillräckligt ofta hur mycket du älskar din älskling, men troligen skulle hon även uppskatta att höra varför också. Så med denna kärleksburk innehållandes 50 stycken pappershjärtan kan du skriva lika många anledningar varför fjärilarna i din mage fladdrar just för henne! Romantik på hög nivå? JA!

Supergigantisk Nalle

Sist, men långt ifrån minst, har vi jordens mest supergigantiska nalle som får exakt alla andra björnar att framstå som små och löjliga. Kan du tänka dig något kramgoare än en 217 cm lång björn i mjuk bomull. Det blir en överraskning din tjej sent ska glömma!