Hem
20 presenttips till Alla hjärtans dag för henne

20 presenttips till Alla hjärtans dag för henne

Att Alla hjärtans dag kommer med vissa förväntningar råder det inga tvivel om. Ljusen ska vara levande, rosenbladen utspridda och middagen serverad - om dessa krav inte uppfylls kan det gå riktigt snett, så nu gäller det att anstränga sig och kavla upp romantikens ärmar. Om du tycker att din käresta förtjänar en riktigt fin present har vi samlat våra mest kärleksfulla gåvor här nedan - häng med!

Kärlekscheckar

Nog för att det är superfestligt med materiella ting, men en riktigt snäll gest ska inte underskattas. Det här kärlekshäftet innehåller 6 stycken checkar för din partner att lösa in vid väl utvalt tillfälle. Restaurangbesök, biokväll och frukost på sängen - och enligt reglerna är det du som bjuder!

Hjärtformat Fonduekit

Att smälta hjärtan har du gjort i alla år, så nu är det hög tid att prova med choklad. Med den här mysiga lilla hjärtformen bjuder du in till romantiskt ätande med ditt hjärtas fröjd och eviga längtan. Prova att doppa frukt eller marshmallows!

Rosbjörn

Att Alla hjärtans dag präglas av både rosor och gullbjörnar är inget nytt, men har du hört talas om rosbjörnen? En enastående kreation som kombinerar det bästa från två kärleksfulla världar - garanterade pluspoäng för nytänk!

Gigantisk Marabou Choklad

Att du skulle komma dragandes med nån liten pytteask som innehåller 6 till 7 chokladbitar vill vi inte höra talas om. Det gäller att förstå att störst är bäst och visst är det väl så att din käresta endast förtjänar det bästa? En gigantisk Marabou till exempel, där snackar vi störst och bäst!

Guldplätterad Ros

Att kärleken måste vara röd är en myt lika gammal som gatan! Nu för tiden ska rosorna glimma i guld och klara sig en livstid utan vatten, så överraska din älskling med en guldplätterad ros. Guldkant i vasen!

Designa Din Egen Tårtbild

Att du är en mästare på tårtbakning vet vi redan, men visste du att du kan göra dina bakverk 100% mer personliga genom att designa din egen tårtbild? Välj den gosigaste bilden på dig och din partner och skicka till oss så fixar vi resten - men tårtan får du baka själv!

Pojkvänskudde

Det kommer dessvärre tillfällen när du och din partner måste sova på olika platser - och kul är det inte att ligga där i sängen alldeles ensam och uppskrämd av skuggorna som dansar på väggen. Ge din livskamrat en replika av din trygga famn att skeda när natten faller - och passa på att införskaffa en till dig själv också.

Stort Hjärtparaply

Även regn kan te sig romantiskt när du promenerar med ditt hjärtegull, men för att undvika saboterad frisyr blir det bäst om ni vandrar under ett paraply för två - hjärtformat givetvis!

Folieballong Hjärta med Pil

Att ballonger bara välkomnas på födelsedagskalas är struntprat! Om ballongen är utformad som ett hjärta i klarröd färg passar den ypperligt på Alla hjärtans dag, så låt den sväva över era förälskade huvuden och skapa en riktigt kärleksfull atmosfär!

Badkonfetti Hjärtan

Varför inte överraska din älskling med ett varmt bad där du sprider konfettihjärtan över skum och badbomber? Har du riktigt tur finns det plats för två, och om du inte äger ett badkar har vi utmärkta baljor här.

Champagneglas Together Forever

Together forever and ever är budskapet på dessa romantiska bubbelglas. Ett utmärkt tillfälle att skåla - nu och för alltid!

Kärlekslås med Hjärta

Har du gått på en bro där hänglåsen rasslar i vinden? Då har du med all sannolikhet beskådat kärlekslås - en mycket romantisk företeelse som går ut på att föreviga kärleken genom att låsa fast den till allmän beskådan. Prova du med!

Nallebukett

En säng av rosor som toppas med en nallebukett - kan du tänka dig något sötare? Den här björnen kommer från växtriket och kommer garanterat få din partners hjärta att slå volter av extas!

Kärlekspiller

Ibland kan kärleken behöva lite hjälp på traven. Ge din partner en burk med kärlekspiller som alla gömmer små lappar med romantiska ord och meningar som du skrivit. En perfekt dos kärlek att ta dagligen!

Gigantiskt Mjukishjärta

Ett megastort hjärta till din största hjärtevän! Den här kudden är inte bara kärleksfull, den är riktigt skön att luta sig mot under mysiga hemmakvällar och sprider en romantisk vibe i hela rummet!

Vantar för Par

Även den varmaste av kärlekar kan ha svårt att nå ut till stelfrusna händer. Vårda förälskelsen och greppa din partners hand inne i denna fiffiga vante för två!

I Love You Strumpor

Smycken, parfym, utlandsresa. Gäsp! Alla vet att det är strumpor som är vägen till hennes hjärta, speciellt dessa kärleksfulla varianter!

Evighetsros

Eftersom ni planerar att vara ett par i evigheternas evighet är det lika bra att införskaffa en blomma som aldrig vissnar och dör. Att ge bort en evighetsros är den perfekta gåvan till någon du håller kär.

Glasburk med kärlekslappar

Nog för att du aldrig kan säga tillräckligt ofta hur mycket du älskar din älskling, men troligen skulle hon även uppskatta att höra varför också. Så med denna kärleksburk innehållandes 50 stycken pappershjärtan kan du skriva lika många anledningar varför fjärilarna i din mage fladdrar just för henne! Romantik på hög nivå? JA!

Supergigantisk Nalle

Sist, men långt ifrån minst, har vi jordens mest supergigantiska nalle som får exakt alla andra björnar att framstå som små och löjliga. Kan du tänka dig något kramgoare än en 217 cm lång björn i mjuk bomull. Det blir en överraskning din tjej sent ska glömma!