vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Alla Hjärtans Dag Present

Alla hjärtans dag present 2024

Visste du att den korrekta benämningen på Alla hjärtans dag egentligen är "Valentindagen"? Dagen kan i sin moderna utformning härledas ur amerikansk sed, men har sitt egentliga ursprung i traditioner som uppstod någon gång under medeltiden i gamla Europa. Dagen är till för att hedra helgonet Sankt Valentin (kärleken) och det är därför vi på Partykungen tagit fasta på denna heliga dag! En dag man skall visa sin uppskattning till ens partner, oavsett hur omständigheterna ser ut.

Man behöver alltså inte göra det svårt, i många fall räcker det med att ge bort en liten ros, en söt liten nalle eller rent av en liten ask med choklad. Alla dessa saker hittar du givetvis i vår Alla hjärtans dag present-kategori! Skulle du dock vilja slå på lite större och visa att du nästan bryr dig för mycket? Vad sägs då om en guldtäckt ros i 24 karat, en nallebjörnsbukett, en kudde som masserar nacken eller varför inte en gigantisk nallebjörn som täcker halva sovrummet? Ingenting är för stort, och ingenting är för litet! Det är just därför vi på Partykungen har ett så varierande sortiment – ett sortiment för både dig och mig.

En alla hjärtans dag-present behöver heller inte vara ett typiskt materiellt ting, det kan också vara en speciell upplevelse, en upplevelse som givetvis sent skall glömmas! Ett exempel på detta skulle kunna vara att du kilar hem från jobbet lite tidigare en dag och riggar upp alla hjärtballonger och rödvita serpentiner i taket, fyller kristallskålarna med härlig mjölkchoklad och täcker sängen med rosenblad. Det kommer ge även den mest hårdhudade en lyckochock! Oavsett vad du behöver för att förgylla din älskades dag – Partykungen har det!

Trots att året är 2024 så har vi människor ÄNNU problem med alla hjärtans dag-gåvor, så vårt tips på en perfekt alla hjärtans dag-present till pojkvän och flickvän beror givetvis på killen och tjejen, men vi har då aldrig träffat exempelvis en kille som tackat nej till kärlekskuponger fyllda med gratis massage-erbjudanden, whiskygodis, choklad och kärleksspel! Vi har nästan ingenting i vår alla hjärtans dag-kategori som inte passar till en kille.. eller ja, möjligtvis nödfallsvibratorn kanske! Vi har heller aldrig träffat en tjej som tackat nej till godisunderkläder, geléhjärtan, slip knots och hjärtprydda strumpbyxor.

För att sammanfatta det hela, här hittar du allt du behöver för en lyckad alla hjärtans dag!
Läs mer