vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Bandage

Våra bandage ska du inte lägga i första förbandslådan! Hos oss hittar du bara bandage för fejkskador, många av dem är redan härligt blodiga så att du får rätt känsla och kan leva dig in i rollen. När en maskerad är i antågande och du letar efter en alldeles perfekt klädsel som både är rolig, skrämmande och genomtänkt kan du alltid välja att använda bandage på någon del av kroppen för att få till den ultimata utstyrseln. Hos oss på Partykungen hittar du allt du behöver för att klä dig fulländat, oberoende av om du siktar mot att bli en läskig doktor, en blodtörstande vampyr eller en sjukhuspatient som blivit hjärnopererad med misslyckat resultat!

Årets mest kusliga helg är utan tvekan halloween, och här i Sverige börjar vi allt mer följa de amerikanska traditionerna där vi firar både med bus och godis och med stora temafester för de vuxna! Om du planerar att ordna en egen halloweenfest, eller om du har blivit bjuden hem till goda vänner för att dricka röda, blodliknande drinkar och dansa natten lång i en riktigt läcker maskeradkostym bör du bekanta dig med vårt utbud av bandage online. Blodiga bandage är nästan ett måste till halloween. Vad sägs till exempel om att pryda ditt huvud med ett heltäckande bandage med stora blodfläckar som ser riktigt skrämmande ut? Eller kanske vill du vara mer subtil och vira in handen i ett vitt bandage med rött blod på så att du får lite extra omtänksamhet och omsorg av dina vänner? I vårt sortiment hittar du precis allt du kan tänkas behöva för att åstadkomma den maskeradklädsel du är ute efter!

Det är förstås inte bara inför halloween som du kan ha nytta av våra bandage! Kanske hör du till skaran människor som gärna lurar vänner och bekanta och njuter av ett gott skratt? Då kan du dra nytta av våra skämtprylar oberoende av om det är midsommar, julafton eller en tråkig onsdag! En spik genom handen kommer utan tvekan både orsaka högre puls hos den som du skojar med, samtidigt som du själv kommer få skratta högt när du avslöjar ditt bus. Bandage är helt enkelt utmärkta när du vill dra ett bra skämt!

Våra produkter kommer i olika storlekar så att du kan välja en som passar det just du har tänkt dig. Det går dessutom att använda dem flera gånger, förutsatt att du förvarar dem på rätt sätt, så att du gång på gång kan göra succé och dra hem första pris i alla maskeradtävlingar du deltar i.

För oss på Partykungen är alla högtider och vanliga vardagar värda att sätta lite extra sprätt på! Därför har vi ett enormt utbud av roliga produkter som du kan beställa hem, snabbt och enkelt. Handla dina gåshudsskapande bandage online så är du alltid redo att iklä dig en extra läbbig outfit. Våra blodiga bandage funkar lika bra om du vill slippa undan gårdsstädningen eller annat tråkigt kroppsarbete. Det funkar ju inte att hugga ved med en bruten handled!
Läs mer
2 träffar