bandana-bla-1

Bandana Blå

29 kr

Välj variant:

 • Alice
  för 6 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Mycket bra och skön! Motsvarade definitivt förväntningarna.
  4 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Britt-Marie
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Kvaliteten var jättebra men färgen stämde inte
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Umer
  för 6 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  I likes this most, but it turned out to be totally different color - not thee one advertised but a navy blue. Disappointed but for two euro product I didn't want to complain or return.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Det är äntligen dags. Du sitter i passagerarsätet i bilen och det pirrar i hela din kropp när du inser att det här nog är sista gången på länge som du sitter i den bilen. Äntligen, tänker du när du stiger ur bilen och tar ett par ivriga steg emot entrédörren av glas. Väl inne träffar du kvinnan som gjort allt möjligt. Hon visar dig vägen fram till din nya bästa vän. Där står den, helt blänkande svart med kromade detaljer och en attityd som inte är av denna värld.
Det dröjer inte länge tills du sitter på den och brummar hemåt i din alldeles nya motorcykel. Runt halsen har du knytt en snygg bandana för en äkta biker-känsla.'


Bandana Blå är tillverkad av 100 % bomull och har ett printat mönster med blommor och klassiska droppformade grönsaksmotivet mer känt som paisley.

Mått: ca 50 x 50 cm.