Barbie

Barbie måste vara en av populärkulturens mest eftertraktade brudar! Alltid lika snygg och social. Här på Partykungen tycker vi att det är en suverän idé att festa med snälla och roliga Barbie som framförallt på senare år har blivit en riktigt bra förebild för unga tjejer. Det är därför du hittar massor av roliga saker inspirerade av Barbie i vår butik online.

Barbie är en docka föreställande en ung kvinna som började tillverkas redan 1959. Flera generationer av unga kvinnor har en relation till Barbie och idag har konceptet växt till att omfatta bland annat filmer och en stor mängd Barbie-saker. Hon har även fått flera systrar i olika åldrar och har en massa andra personer runt omkring sig. Det är helt enkelt en stor familj med dockor och deras husdjur vi talar om här. Det innebär att det är lättare än någonsin att hitta inspiration till olika aktiviteter och kalas med Barbie-tema där du har nytta av roliga Barbie-prylar.

Vi har Barbie-saker i form av bland annat dukar, ballonger, girlanger och servetter. Alltså sådant du behöver om du ordnar en lite större fest men som många gånger har ett väldigt anonymt utseende. Om du istället dukar upp med Barbie-inspirerade engångsartiklar och olika dekorationer så är mycket vunnet. Barbie gillar tårtor och andra sötsaker. Att ha Barbie-tema på festen tycker vi passar för en picknick utomhus med klassiska och stilfulla lekar som till exempel krocket. Ett Barbie-spa är också en given hit på en fest inspirerad av den här skönhets- och modemedvetna donnan. Kanske kan det vara en kul idé med en improviserad catwalk på en Barbie-fest?

Här på Partykungen har vi också grejerna för dig som vill klä ut dig till Barbie, eller varför inte hennes stilige partner Ken? Om du är bjuden på, eller har lust att anordna en Barbie-maskerad är det perfekt att kunna dra på sig en blond peruk till en Barbie-dräkt. Tillsammans med rätt tillbehör kan Barbie-utklädningskläder användas i många sammanhang. Vad sägs om Barbie med vampyrtänder på halloween? För barn som vill pröva något nytt efter att ha lekt med sina barbiedockor är det också en stor upplevelse att ta på sig en Barbie-dräkt. Det gäller inte bara om det är dags att gå på maskerad utan det kan också vara ett annorlunda sätt att leka med Barbie till vardags.

Om du ska ge bort något till en person som du vet gillar Barbie har vi massor av presenter som kommer att göra dagen totalt. Vi har billiga Barbie-saker som ändå visar att du verkligen tänkt till och ansträngt dig för att hitta en lämplig present. Sådant uppskattas alltid! Kom ihåg att slå in dem snyggt, som Barbie skulle ha gjort!

Köp dina Barbie-prylar online hos oss på Partykungen så gör du en riktigt bra affär. Vi vill att alla ska ha råd att skämma bort sina små Barbie-prinsessor med fantasieggande leksaker och maskeraddräkter.
Läs mer