Hem
Teman Tillverkare Bar@Drinkstuff

Bar@Drinkstuff

Partykungens sortiment med prylar från Bar@Drinkstuff är sannerligen en hobbybartenders dröm! Vi erbjuder alla möjliga tillbehör som behövs för en läskande drink och smidig servering. Förutom sugrör, glas och muggar finns även gott om smarta lösningar för förvaring av ölen, servetthållare och brickor att ställa flaskor och dryck på.

Här finns grejer både för drinkarna och för baren och vi ger dig möjlighet att utforma en riktigt schysst barservering i hemmet med allt vad det innebär. Naturligtvis hittar du sugrör och drinkparaplyn som dekorerar de färgglada drinkarna, men också diverse cocktail- och ölglas att hälla upp drycken i.

Med en ishink kan du enkelt ta med dig kyld dryck ut i trädgården och med smarta snabbmatskorgar kan du servera måltider och tilltugg på ett smidigt sätt. För att göra drinkarna rättvisa krävs en muddler och även detta finns att tillgå i Partykungens sortiment med Bar@Drinkstuff. Skaffa baren som du alltid velat ha och som får gästerna att fullständigt älska festerna hemma hos dig!
Läs mer