Barking

Barking har flera smaker av olika drinkmixar som bidrar till sensationella drinkar som du blandar själv. Partykungen har valt ut våra egna favoriter, naturligtvis efter ett hejdundrande party med en gedigen provsmakning. Eftersom vi inte var helt överens, och eftersom så många var så pass goda, kunde vi inte göra annat än att ta in de flesta i sortimentet!

Här finns drinkmixar för en fulländad drinkmeny. I vårt sortiment hittar du diverse fruktsmaker, som till exempel äpple, hallon, citron och lime. Med autentiska smaker kan du blanda oförglömliga favoritdrinkar som Whiskey Sour och Margarita, och genom att prova dig fram kan du hitta nya varianter av dessa klassiska drinkar. Eller kanske till och med experimentera fram en helt ny drink som du kan döpa själv? Vårt förslag är att döpa den till något i stil med "Partykungen".

Förutom fruktsmaker kan du beställa drinkmixar från Barking med nya spännande smaker. Lakrits och gräddkola är två favoriter som vi vill ge våra kunder chansen att prova!
Läs mer