Barnkalastema Ariel

Arrangera ett Ariel barnkalas och hämta inspiration från djupet och en av de mest populära disneyfigurerna någonsin. För nere på botten där är det toppen, som de sjunger i ledmotivet till filmen, som vann en Oscar för bästa sång. Den nyfikna och godhjärtade Ariel är allas vår favoritsjöjungfru! Om du vill bli en riktig fena på det här med att arrangera ett Ariel barnkalas ska du ta en titt på vårt stora sortiment av prylar som kommer att göra festen både roligare för barnen och lättare för dig att arrangera. Två fiskar i en smäll helt enkelt!

Många av gästerna på ditt Ariel barnkalas kommer säkert vilja klä ut sig till just Ariel eller en annan egenpåhittad sjöjungfru. För de som föredrar att ha minst två fötter (eller fenor) finns det givetvis andra karaktärer att välja mellan från filmen, populära alternativ är prinsen, bästa vännen Blunder, krabban Sebastian och elaka Ursula. Våra maskeraddräkter är perfekta för barn som vill uppleva ett Ariel barnkalas i egenskap av en filmfigur. Kostymerna finns både i olika storlekar och i olika prisklasser. Allt för att alla ska hitta rätt dräkt till ett Ariel barnkalas.

Disneyfilmerna om sjöjungfrun Ariel är baserade på en klassisk saga av H.C. Andersen. Både filmerna och sagan bjuder på mycket spänning, lite magi, kärlek och främst äventyr. På ett Ariel barnkalas är det kul med små överraskningar som Ariel och hennes polare kan upptäcka. Ariel älskar skattjakter, och en fiskdamm passar jättebra när det ändå är havsväsen vi talar om!

Det är helheten som räknas när du bjuder in till fest. Vi har fyllt på med massor av snygga och praktiska saker som passar på ett Ariel barnkalas. Extra smart är det att bunkra upp med prylar som fungerar som dekor samtidigt som de gör det lättare för dig att duka och städa efter kalaset. Vi har till exempel roliga engångstallrikar och muggar med motiv från filmerna om den lilla sjöjungfrun Ariel och hennes vänner. Vi har också girlanger, ballonger och andra saker som kan skapa feststämning under ett Ariel barnkalas.

Havet är djupt, havet är djuuuupt, som de sjunger i filmen och Ariel är minsann inte den enda sjöjungfrun här i världen! De prylar vi har med temat Den lilla sjöjungfrun tror vi kan sprida glädje i många sammanhang. Även vuxna kan klä ut sig till Ariel på maskerader eller bara när det känns kul att leka loss som ett gulligt och äventyrligt havsväsen! Utklädningskläder hör ofta till barnens absoluta favoritleksaker. Det är en snygg gest att ge bort en Ariel-dräkt i födelsedagspresent och sedan ordna ett Ariel barnkalas.

Att arrangera ett barnkalas kan kännas som en ganska betungande uppgift. Men om du gör det med hjälp av billiga prylar från oss på Partykungen har du tagit ett stort simtag mot ett lyckat Ariel barnkalas.
Läs mer