Barnkalastema Babar

Vi på Partykungen vill rekommendera en annan kung för ditt barns nästa kalas – nämligen Babar. Spana in sortimentet och välj ut de prylar du behöver för att skapa ett oförglömligt Babar-barnkalas. En av höjdpunkterna med att fylla år är att få bjuda hem sina kompisar på ett riktigt skojsigt kalas. Att utgå från ett tema kan förenkla för dig som vuxen då du har en röd tråd att utgå från i dina dekorationer, bakverk, dukningar och lekar.

Välj att ha en Babar-maskerad! Finns det något roligare än maskerad? Nä, vi tror inte det. En kul grej är att låta de barn som vill komma utklädda till sin favoritkaraktär ur Babar. Du kan också beställa hem några utklädnader från oss som passar för ett Babar-barnkalas och låta barnen klä ut sig som en aktivitet. Varför inte låta de utklädda små elefanterna gå på skattjakt som tar avstamp i temat?

Okej, ska vi vara ärliga så kan känslorna inför att ordna ett barnkalas vara en skräckblandad förtjusning. Många glada barn kan också innebära en hel del stök och kaos. Men grattis, du har redan tagit det första steget till struktur genom att bestämma dig för ett Babar-barnkalas. Nu har du satt ramen. Gör en liten planering kring hur många ni kan tänkas bli för att bland annat tallrikar och glas ska räcka till alla samt naturligtvis att det finns tillräckligt med godsaker.

Även mindre barn brukar uppskatta att mötas av ett fint dukat bord. Det gör stämningen extra speciell och alla förstår att detta inte är en vanlig dag. Vi har allt för dukningen som sätter stämningen för ditt Babar-barnkalas och naturligtvis till bra priser. Det kommer säkerligen att spillas och kladdas – det är sånt som kan och ska hända på kalas. Tänk smart och ladda upp med både Babar-servetter och engångsprodukter, då behöver du tack och lov inte stå och diska efter gästernas hemgång. Vi tror nämligen att du kan vara en smula trött vid det laget.

Att leka någon lek brukar vara uppskattat, i detta fall gärna någon med djungel- eller kungligt tema. Väljer du att servera godis kan det vara en smart idé att samtidigt som de äter godiset få barnen att försöka sitta still en liten stund genom att läsa eller berätta lite om Babar, Pom-Pom, drottning Celeste och alla de andra i Celesteville.

Lekar i all ära men fika är en mycket viktig del på ett kalas. Håller du inte med? En tårta i form av en elefant eller ett slott kanske kan passa? Det behöver faktiskt inte vara så krångligt som det låter. Om du inte vill göra en figurtårta kan du ju exempelvis måla en elefant med hjälp av chokladsås på själva tårtan istället. Bara fantasin sätter gränser, som det brukar heta. Vi hjälper dig gärna att få inspiration till dina goda skapelser genom de rätta verktygen och accessoarerna. Glöm inte tårtljusen bara!

Vi har snabba leveranser så om du kommer på några sista-minuten-måste-ha-saker till ditt Babar-barnkalas så skickar vi dem bums.
Läs mer
1 träffar