Meny

Hem
> Teman > Barnkalas > Monster High

Barnkalastema Monster High

Vill du göra något som är annorlunda men kul för att fira ditt barn ska du ordna ett Monster High barnkalas! Monster High är en animerad TV-serie som handlar om en grupp tjejer som går i skolan och är släkt med kända monster. Bjud in söta monster till ditt hem och preppa med dekor och andra prylar på temat Monster High barnkalas. Vi har massor av söta och lagom läskiga prylar för en kul monsterfest.

Det finns en hel del merchandise till Monster High, inte minst dockor, och det har blivit ett stort fenomen bland barn idag. Trots att det kanske låter lite läskigt med monster vill vi poängtera att berättelserna i Monster High är helt barntillåtna. Ett vanligt tema i Monster High är att man alltid ska försöka hålla sams, trots att man är väldigt olika.

Att ha karaktärer som dels är vanliga skolflickor men även ättlingar till kända monster som Greve Dracula och mumien i “The Mummy” har visat sig vara ett väldigt smart drag. Egentligen behöver du inte göra så mycket för att få fart på ett Monster High barnkalas. Du måste inte ha en massa aktiviteter eftersom temat i sig är förknippat med en särskild atmosfär som barn förstår sig på.

Om du ändå vill göra något extra och det inte handlar om ett barnkalas för riktigt små barn kan du hålla en lektion på ett Monster High barnkalas, det är ju ändå skolliv som serien handlar om! Prata om häxor eller spöken eller något annat som passar in i miljön.

Formspråket i Monster High är inspirerat av gotiken. Det är mörka och murriga färger med inslag av romantik. Allt som är gammalt passar egentligen in. Spindelväv i hörnen och saker som man ser på en fest med halloweentema funkar även riktigt bra på ett Monster High barnkalas.

Om du ordnar ett Monster High barnkalas tycker vi att åtminstone födelsedagsbarnet bör klä ut sig till en av huvudpersonerna i serien! När du köper en dräkt till ett Monster High barnkalas hos oss på Partykungen kan du välja mellan olika storlekar på dräkten och även om du vill köpa extra tillbehör som passar ihop med utstyrseln.

Vi har alla de där småsakerna som gör det enklare att arrangera ett Monster High barnkalas och som samtidigt bidrar till helheten genom att de har det rätta utseendet. Välj dukar, muggar och servetter med Monster High-dekorationer så har du slagit två spyflugor i en smäll! Vi har också dekor som kan användas flera gånger och som kan komma till nytta i fler sammanhang än på ett Monster High barnkalas.

Bejaka ditt inre monster att bjud in till ett spännande Monster High barnkalas. Beställ allt du behöver till kalaset här hos oss på Partykungen så har du besparat dig en massa besvär.
Läs mer