Barnspel

Barn älskar spel och därför har vi fyllt på med massor av barnspel online! På Partykungen har vi allt från kluriga spel som handlar om att lösa gåtor till barnspel för dem med myror i benen som hellre springer omkring än sitter ner vid ett bord, lugnt och stilla. Många av våra barnspel är inspirerade av kända koncept som älskade Disneyfigurer eller populära svenska fenomen inom barnkultur. När igenkänningsfaktorn är hög kommer spänningen att vara på topp redan när ni tar spelet ur lådan för första gången. Oavsett om det är ett spel för en tre- eller åttaåring du är ute efter så har vi garanterat flera bra barnspel online som du kan välja mellan.

Barnspel är en klassisk gåva när det drar ihop sig till kalas. I vårt sortiment finns ett flertal roliga barnspel som inte är så vanliga och därför är det mindre risk för att du ger bort något som födelsedagsbarnet, eller vem det nu är som ska få en gåva, redan har.

Många av våra barnspel är mycket pedagogiska. Då menar vi inte bara att de är lätta att lära sig utan att de även övar upp viktiga färdigheter och förmågor. Barnspel kan utveckla sådant som logiskt tänkande, kreativitet, koncentrationsförmåga och fingerfärdighet. Allt beroende på vad det handlar om för spel. Det är allmänt känt att barn lär sig genom att leka och våra barnspel skapar verkligen perfekta förutsättningar för ett gnuggande av små geniknölar under roligast tänkbara former.

Man kan tycka att barn har många andra saker än brädspel att sysselsätta sig med nu för tiden. Men klassiska barnspel i form av fysiska objekt är faktiskt populärare än någonsin. Kanske just eftersom det är omväxlande att göra något helt annat än att sitta framför någon typ av skärm. Inget slår känslan av att vara flera som kan sätta sig ner runt en snygg spelplan och få en gemensam upplevelse. Vi har alltså många spel som inte enbart är för barnen utan som engagerar och kan uppskattas av alla i familjen.

Billiga barnspel kan spelas många gånger om, vilket gör dem till en av de mest prisvärda formerna av underhållning som finns för barn. Kanske är det din tur att vinna nästa gång? Spel går inte sönder så lätt och är perfekta att ta med på resan. Om strömmen går i sommarstugan, om barnen är uttråkade i tågkupén eller om det blivit lite för mycket skärmtid är barnspel helt perfekta att ha till hands. Det är också trevliga att ha när du får gäster med barn i samma ålder som dina, eller bara när flera barn vill göra något tillsammans.

Om du som vuxen minns spelen du själv spelade som barn kan det vara bra att veta att utvecklingen går framåt även när det gäller analoga spel. Idag finns det till exempel riktigt roliga barnspel som inte bara handlar om att vara den som först hittar den försvunna diamanten eller den som vinner genom att ta ockerhyror i Monopol. Barnspel behöver inte trigga tävlingsinstinkten utan kan handla om samarbete istället.

Förutom att hitta ett stort utbud av den vanliga typen av enkla barnspel kan du vända dig till oss på Partykungen om du ska arrangera ett kalas med många barn på gästlistan. I avdelningen barnspel har vi nämligen allt du behöver för populära lekar som fiskdamm och prickskytte.

Hos oss hittar du det största sortimentet av billiga barnspel för hemmet, festen eller presenten.
Läs mer