Meny

Batman Dawn of Justice Super Deluxe Maskeraddräkt

2 995 kr

Välj variant:

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34686 eller så laddar ni upp dem manuellt.
 • Linus
  för 4 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Det enda är väl att man inte fick med handskar. Sedan att man inte får med nackdelen som på bilden. Sen att handskarna som kommer med taggarna är väldigt stora med väldigt få möjligheter att sitta perfekt runt armarna. Men i helhet med några hemmagjorda fixningar så är dräkten helt OK.
  6 av 7 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Tillsammans med Superman och Wonder Woman har du nu chansen att stoppa Lex Luthor från att förinta världen iklädd vår imponerande Batman Dawn of Justice Super Deluxe Maskeraddräkt! Batmandräkten är fullt utrustad med alla Batmandetaljer och är du ute efter kvalitet för dina superhjälteinsatser är denna fantastiska Batmankostym det perfekta valet.

Batman Dawn of Justice Super Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en läcker blåmönstrad jumpsuit med avtagbar svart cape med Batmans logo framtill över bröstet. Logon är av latexmaterial som gör den mycket effektfull.

Ingår gör även ett par svarta korta handskar med matchande armskydd samt ett par svarta och detaljrika stövelöverdrag. Sist men inte minst medföljer också ett autentiskt svart bälte och Batmans klassiska svarta mask som är av latexmaterial.

 • Finns i storlek: Standard och X-Large.
 • Inkluderar: Jumpsuit, cape med stor logo, armskydd, handskar, bälte, stövelöverdrag och mask.
 • Material: 100% Polyester.

Detta är en officiellt licensierad Batman™ produkt.