Batman

Fladdermöss är fascinerande djur som gett oss allt från mystiska sjukdomar & inspiration till filmhistoriens kanske mest älskade superhjälte; Batman! Har du sett någon av filmerna eller läst serier med Batman som huvudperson är chansen stor att du diggar honom! Vi gör det ännu roligare att gilla Batman, eller Bruce Wayne som han egentligen heter, genom vårt stora utbud av Batman-saker. Vi har allt från coola vardagsföremål med Batman-tryck till lite mer avancerade grejer för verkliga fantaster.

Vi har flera olika Batman-dräkter för dig som är ute efter ett kanonupplägg till nästa maskerad. Med hjälp av oss på Partykungen kan du inte bara klä ut dig till Batman och hitta Batman-saker utan även kolla in utstyrslar och attiraljer inspirerade av andra figurer som dyker upp i Batman-filmerna. Om du ska på en Batman-maskerad kan du till exempel klä ut dig till Robin, Batmans unga adept, det svartklädda bombnedslaget Batwoman och den sorglige superskurken Jokern. Våra dräkter finns i flera storlekar som passar både män, kvinnor och barn. Föredrar du att använda en Batman-mask istället för en hel dräkt hittar du flera sådana hos oss. Batman funkar på de flesta fester med utklädning. Går du som Batman på en halloweenfest lär det finnas en hel del att göra för Läderlappen, som han först kallades i Sverige.

Partykungen är med rätta förknippat med låga priser. Vi har dock inte bara billiga Batman-saker av enklare slag utan även några riktigt exklusiva dräkter för en Batman-maskerad eller någon som samlar på prylar som hör till “The Dark Knight”, som är Batmans smeknamn. Nu talar vi om dräkter av extremt hög klass, alla kommer att bli riktigt impade eller få för sig att Batman finns på riktigt om de ser dig i en sådan utstyrsel. En grej som är cool med Batman är att han egentligen inte är en superhjälte utan en människa utan andra förmågor än ett fantastiskt intellekt och en väldans massa pengar. Superkrafterna sitter i dräkten, köp en själv och testa om du inte tror oss!

Om du ska bjuda in vännerna till en Batman-maskerad eller en annan fest inspirerad av den läderklädde rättskiparen har vi en massa roliga och snygga saker som du nog bör ta en titt på. Batman är känd för att ha en egen grotta full med fladdermöss och högteknologiska prylar som han använder för att bekämpa brott. Nu kan du duka upp till kalas i ett rum eller en festlokal där det mesta påminner om Batman. Dekorera lokalen med partyprylar med Batman-motiv. Du hittar både servetter, engångstallrikar och snygga Batman-muggar i vårt sortiment. Är det ett barnkalas, eller kanske ett Batman-bröllop så bör alla få en Batman-kalaspåse med sig hem!

Beställ prylar med Batman-tryck eller utrustning för en Batman-maskerad här hos oss på Partykungen om du vill komma riktigt billigt undan eller få tag på de snyggaste och bästa Batman-sakerna du kan köpa i Sverige.
Läs mer