Visa större bild

Battleship Grab & Go Resespel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du som passagerare vill veta hur man bäst slår ihjäl tid så är svaret resespel, resespel och åter resespel. Gamla klassiker i kompakt och smidigt format som med enkelhet får plats i resväskan. Utmana polaren i Battleship och sänk skepp som om du aldrig gjort annat!

Battleship Grab & Go Resespel är det klassiska strategispelet i ett kompakt och smidigt reseformat. Spelet är från 7 år och kräver 2 stycken spelare. Speltiden är ca 20 minuter och medföljer gör regler på svenska, danska, norska och finska.

  • Ålder: från 7 år
  • Antal spelare: 2 st
  • Speltid: ca 20 min
  • Genre: Strategi
  • Regler på svenska, danska, norska och finska

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen66782 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle