Till toppen
Visa större bild

Belladot Evelina Menskopp

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Du har säkert redan hört lovorden kring menskoppen från fler och fler människor. Förutom att vara bättre för miljön så är den också mycket smidigare att använda, samt du sparar massor av pengar. Menskoppen är nämligen gjord för att återanvändas och den kan användas i flera år innan du behöver köpa en ny. En kopp kan vara inne i upp till 12 timmar, sedan bör den tas ut och rengöras för att sedan användas igen. Denna kommer garanterat att underlätta och göra din menstruation mycket bekvämare.

Belladot Evelina Menskopp är ett bättre alternativ till vanliga tamponger, och den är bra för både dig och naturen. Tänk på att allas kroppar ser olika ut och därför finns det inte en kopp som passar alla.

Välj mellan small/medium och large/x-large

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Angelica för 2 år sedan
  Jätte bra köp, god kvalitet och lätt att använda. Jag är super nöjd och glad att kunna välja detta alternativ istället för det traditionella.
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Fredrik för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39951 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle