Till toppen
Visa större bild

Benvärmare Blå/Gul Randiga

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Härliga benvärmare i blått och gult! Perfekt när du ska gå på maskerad eller när du ska heja fram Sverige i ett sportevenemang eller musiksammanhang. Eller kanske bara när det är lite kallt och du behöver ett par varma och snygga benvärmare!

Benvärmare Blå/Gul Randiga innehåller två stycken randiga benvärmare i gult och blått. Benvärmarna kommer i en storlek men materialet är töjbart och justeras efter bäraren. Materialet i benvärmarna är polyester. Det är bara benvärmarna som ingår, inget annat som syns på bilden.

Säljs som par och finns i one size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55321 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle