Visa större bild

Big Baby Pop Mega Sour

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1339
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
15 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Låt dig hänföras av spännande smaker och låt dina smaklökar veta att de lever., Den här mumsiga godisen ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Smaska på klubban på toppen av flaskan och doppa sedan i det suuuuura innehållet i flaskan. Aldrig förr har du grimaserat så.

Big Baby Pop Mega Sour levereras styckvis i osorterade smaker, jordgubb eller äpple. Det blir alltså en liten överraskning för dig vilken smak det är du får. Spänningen är oliiiidlig!

OBS: Säljs osorterat och styckevis

Ingredienser: Socker, dextros, glukossirap, äppelsyra, försurande: E270, E330, smaker, färger: E120, E171.

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen74817 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle