Hem
Teman Barnkalas Kalasteman Bilar / Cars Kalas

Bilar / Cars Kalas

Ladda upp till party med produkter för ett Bilar-barnkalas och skapa en fartfylld tillställning. Du hittar allt från glas, muggar och tallrikar med motiv som passar till ett till Cars-barnkalas till de där detaljerna och pyntet som sätter temat. Beställ bums så får du hem dina produkter snabbare än du hinner säga Blixten McQueen!

Filmen Bilar, eller Cars som den heter på originalspråket, är en Disney- och Pixarproduktion som såg dagens ljus år 2006. Den röda lilla racerbilen blev omåttligt populär bland barn när han fick lära sig innebörden av respekt och vänskap i staden Kylarköping. Skapa ett eget Kylarköping hemma i vardagsrummet med hjälp av våra produkter till ett Bilar-barnkalas. Pynta väggarna med girlanger och blås upp ballonger med biltema. Ska ballongerna sväva måste du pumpa upp dem med helium eller köra det gamla partytricket att gnugga en ballong mot håret och sedan fästa den i taket. Men att blåsa många ballonger innan ett Cars-barnkalas kan göra dig utpumpad och du kommer behöva dina krafter när huset intas av små människor som ska fira Bilar-barnkalas. Tro oss!

Ett riktigt bra och festligt Cars-barnkalas startar redan med planeringen. Eftersom du är inne på kategorin Bilar-barnkalas antar vi att du och ditt barn bestämt er för ett kalas där den lilla röda racerbilen står i centrum. Ett mycket bra val om du frågar oss. Skicka ut inbjudningskort där det står datum för kalaset och mellan vilka tider Bilar-barnkalaset kommer pågå. Om du vill kan du hinta gästerna om tema, en del kanske vill komma utklädda, annars kan det bli en kul överraskning! Låt barnen redan se kalastemat ute på gården. Pynta med ballonger, serpentiner och girlanger. Här ska det inte sparas på krutet! Det är ju bara födelsedag en gång om året, eller hur?

När alla har kommit till Cars-barnkalaset passar det bra med några lekar innan fika. Ibland vill de leka helt fritt men kommer inte lekarna riktigt igång kan det vara bra att ha några på lut. Det är ju lite extra pirrigt att träffas med finkläder på och därmed inte samma sak som att ses på förskolan eller i skolan. Vem kan blåsa upp den största ballongen utan att den spricker eller äta flest godisbitar med händerna bakom ryggen? Betydligt svårare än det ser ut och stannar några föräldrar kvar på Bilar-barnkalaset kan de gott också få testa. Vi tror inte att de klår barnen!

Självklart ska barnen mötas av ett fint dukat bord som går i enlighet med temat Bilar-barnkalas när det är dags för fika. Vi har dukar som det inte gör något om lite saft spills på och pappersmuggar samt engångstallrikar som inte går sönder om de skulle råka vältas. Sånt händer! Vad äter ni på ett Cars-barnkalas? En biltårta såklart! Om det är en vanlig smarrig gräddtårta med massvis med jordgubbar på toppen eller en kall smaskig glasstårta är såklart upp till födelsedagsbarnet. Överös tårtan med glitter, serpentiner och pynta med piffiga dekorationer och cocktailpinnar.
Läs mer