Visa hela beskrivningen

Blaze

Älskar dina ungar också vetenskap, teknik och tuffa fordon? Då kollar de förmodligen på teveserien Blaze! Här hittar du mängder av roliga temaprylar inför nästa barnkalas med Blaze-tema, som bordsdukar, ballonger och mycket mer.

Blaze och monstermaskinerna är en kanadensisk och amerikansk teveserie för barn med särskilt fokus på just teknik, vetenskap och fordon. Huvudrollen i serien är förstås monsterjamliknande megafordonet Blaze och sin bästa vän, människan AJ. Självklart innehåller serien en del drama, särskilt med tanke på Blaze och AJ:s värsta fiende Crusher, en mörkblå monstertruck.

Om ditt barn alltid sitter klistrad framför Blaze och monstermaskinerna passar inget bättre än ett roligt temakalas. Beställ blåsormar och smarriga chokladägg, allt i Blaze-tema förstås, och bjud sedan in barnets kompisar med festliga Blaze-inbjudningskort. Det finns såklart många passande lekar att styra upp för Blaze-kalaset, som Tjilivippen-leken, och bjud gärna på smaskigt bilgodis för att matcha Blaze-temat!

Filter

Visar 5 produkter
castle