Meny

Blaze

Älskar dina ungar också vetenskap, teknik och tuffa fordon? Då kollar de förmodligen på teveserien Blaze! Här hittar du mängder av roliga temaprylar inför nästa barnkalas med Blaze-tema, som bordsdukar, ballonger och mycket mer.

Blaze och monstermaskinerna är en kanadensisk och amerikansk teveserie för barn med särskilt fokus på just teknik, vetenskap och fordon. Huvudrollen i serien är förstås monsterjamliknande megafordonet Blaze och sin bästa vän, människan AJ. Självklart innehåller serien en del drama, särskilt med tanke på Blaze och AJ:s värsta fiende Crusher, en mörkblå monstertruck.

Om ditt barn alltid sitter klistrad framför Blaze och monstermaskinerna passar inget bättre än ett roligt temakalas. Beställ blåsormar och smarriga chokladägg, allt i Blaze-tema förstås, och bjud sedan in barnets kompisar med festliga Blaze-inbjudningskort. Det finns såklart många passande lekar att styra upp för Blaze-kalaset, som Tjilivippen-leken, och bjud gärna på smaskigt bilgodis för att matcha Blaze-temat!
Läs mer