Startsida > Boba Fett >
Visa hela beskrivningen

Boba Fett

Boba Fett är en karaktär som vi så väl känner igen och fruktar från Star Wars. Här föreställer han en son, eller snarare en klon, till Jango Fett som är den sista kända överlevande från mandaloriska kommandostyrkan. Boba Fetts syssla är att han är en beryktad prisjägare, och han är en helt oförändrad klon från sin far. Efter att ha bott en tid tillsammans på vattenplaneten Kamino så flydde både Boba Fett och hand klon-far till Geonosis. Kenobi, Anakin Skywalker och Padmé Amidala som tagit sig till samma planet, tas till fånga och ställs på gladiatorarenan för att avrättas. Detta avbryts dock när en grupp jediriddare kommer till undsättning och istället bryter ett bråk ut där Boba Fett får se sin far mördas. Boba ses som Darth Vaders högra hand där han tar order ifrån honom. Han lyckas även tillfångata Hans Solo en gång.

Det är både den goda och den onda sidan i Starwars som fascinerar oss alla, och man kan inte hjälpa att lockas av karaktärer vi fruktar och försöka känna igen oss i de goda. Att det finns mängder av olika utklädnader när det kommer just till Starwars är inget som någon kan förneka, men för att försöka sticka ut lite från mängden och inte komma klädd som en Jedi, varför inte sätta på sig uniformen av Boba Fett. Även när det kommer till denna läskiga karaktär så har vi mycket att erbjuda.

I ett brett sortiment av diverse plagg, accessoarer och liknande blir det inte svårt att pussla ihop sin egen Boba Fett outfit på nolltid. Genom att erbjuda så mycket spännande saker och alltid utvidga vårt sortiment är vårt mål inte bara att du ska kunna hitta rätt maskeradprylar för att täcka dig själv från kropp till tå, utan att också ge dig en rolig shopping under tiden. För att få ihop en perfekt Boba Fett outfit erbjuder vi mängder av dräkter som kommer i samma design som i den riktiga versionen, hjälm, vapen, och även pyjamas för dig som vill ta kampen hela vägen till sömnen. Du hittar även alla Boba Fett dräkter i olika storlekar för att passa de flesta, och vi erbjuder även barnstorlekar för barn som också vill med ut på lite rymdäventyr. Allt till bra priser och snabba leveranser.

Hos oss hittar du inte bara kreativa, verklighetstrogna och roliga utklädnader för dig som vill se ut som Boba Fett. Vårt sortiment är så pass brett och varierat att möjligheterna nästan känns oändliga. Är du inte helt säker på vad du vill klä ut dig till så kan du även skrolla igenom vårt sortiment för inspiration. Du hittar allt från Boba Fett och andra spännande Star Wars karaktärer till olika yrkesmän och kvinnor, spelkaraktärer och kända figurer. Ja, nästan allt från himmel och jord. Är det du som dessutom ska hålla i maskeraden eller temafesten, passa då även på att rannsaka vårt sortiment på passande dekorationer för att förvandla ditt hem till en helt ny värld. Hos oss kan din fest tas till en helt ny nivå!

Filter

Visar 2 produkter
castle