bohnanza-sallskapsspel-94850-1

Bohnanza Sällskapsspel

299 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Är du en jäkel på att odla? Nu är det dags att dra fram dina allra grönaste fingrar för att ta hem vinsten i det här helroliga spelet! 

Bohnanza är ett roligt spel där bönodling står i fokus. Du har två eller tre oldingslotter och en handfull bön-kort att plantera på dina lotter. När du ska sälja bönorna, tjänar du mer guld om du har fler än en slags böna att sälja

Utmaningen är att man inte får ändra ordningen i korten du har på hand, och att man bara får spela kortet ytterst till höger. Därför krävs det snille och handel med de andra spelarna så att du slipper att spela de oönskade bön-korten. Den spelaren som har tjänat ihop mest guld i slutet av spelet har vunnit! Ett kul och taktiskt spel för dem med gröna fingrar och näsa för handel.

  • Språk: Svenska, finska, danska, norska
  • Antal spelare: 2-7
  • Speltid: 45 min
  • Ålder: 12+