vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Bollspel

Bollspel är ett lika enkelt som genialiskt påfund som funkar både till vardag, fest och semester. Exakt när det första bollspelet uppfanns är det ingen som vet, men människan har ägnat sig åt bollspel för nöje och rekreation i tusentals år.

Stora, små, uppblåsbara, hårda och mjuka – bollar kommer i många olika varianter, men med några få undantag, som amerikanska fotbollar, rugbybollar, badmintonbollar och allehanda stressbollar, har de flesta en sak gemensamt – de är runda.

Formen gör bollar tämligen oanvändbara som nyttoprylar, men de är desto skojigare att leka med. Och tåligare leksaker får man leta efter. Bollar kan sparkas, slås, skjutas, kastas, klämmas, studsas och rullas utan att pajas. Bollspel är med andra ord perfekta att ta till när man behöver få utlopp för sin överskottsenergi.

Hos Partykungen hittar du massor av roliga bollspel som passar såväl vuxna som barn och som går att lira både ute och inne. Välj mellan klassiker som fotboll, basket, brännboll, tennis, pingis, biljard och golf eller mer nymodiga påhitt som Beer Pong, Kickball, Pindaloo och Foosball. Här finns även häftiga bollar som kan studsa på vatten eller halvvägs till månen och småtokiga innovationer som världens minsta bollspel, toalettbasket och skrivbordsbowling. K(l)icka hem ditt bollspel till kanonpris online!
Läs mer