Till toppen
Visa större bild

Bordsduk Mustasch

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

En rolig bordsduk som passar bra till olika temafester eller kanske när du ska bjuda på farsdag-middag. Ett förslag är också att använda duken under en middagsbjudning, fest eller dylikt under Movember – kanske till och med en välgörenhetsmiddag just i Movembers ära. Bordsduken ger ett festligt intryck men är ändå stilren och blygsam och snor inte uppmärksamheten från resten av sakerna du väljer att ha på bordet. En vit bordsduk dekorerad med svarta mustascher i olika stilar.

Bordsduk Mustasch är tillverkasd av plast och fungerar lika bra utomhus som inomhus. Torka av och återanvänd duken så kan du glädjas åt denna underbara design vid fler än ett tillfälle.

Mått: 137 x 274 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen35666 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle