Hem
Teman Länder Bosnien & Hercegovina

Bosnien & Hercegovina

Bosnien och Hercegovina är ett land på Balkanhalvön i Sydeuropa. Precis som den svenska flagga är Bosnien och Hercegovinas flagga blå och gul. Flaggan är blå med en gul triangel och små vita stjärnor. Det blåa fältet står för fred, den gula triangeln för folkgrupperna bosniaker, serber och kroater och de vita stjärnorna symboliserar Europa. Det som är så smart med att de båda länderna har samma färger är att du kan använda samma festdekorationer vilket land du än ska fira. Och du, glöm inte bort att även Ukrainas flagga är blå och gul!

Partykungen erbjuder ett stort sortiment av partydekorationer i blått och gult, till exempel ballonger, serpentiner, servetter, pom poms och konfetti. Perfekt när du ska fira Bosnien och Hercegovinas nationaldag eller heja fram landet i ett sportsammanhang eller på Eurovision Song Contest.

På Partykungen är det smidigt och enkelt att beställa dekorationer och maskeraddräkter till fester och kalas. Och det bästa av allt är att vi erbjuder riktigt bra priser och snabba leveranser!
Läs mer
3 träffar