Hem
Teman Presenter Bröllopspresenter

Bröllopspresenter

Ska dina vänner gifta sig, då behöver du hitta riktigt bra bröllopspresenter. Vi har samlat både romantiska och fina bröllopspresenter och även gåvor med en humoristisk prägel. För dig som vill ge bort en seriös gåva till brudparet har vi jättebra presenttips. Exempelvis en bröllopsbok där paret själva fyller i saker som när de träffades, vad det första intrycket var och så vidare. Du kan hitta flera trevliga presentböcker som är perfekta som bröllopspresenter. Andra trevliga och uppskattade bröllopspresenter är såklart romantiska och tjusiga champagneglas, sexiga spel och husgeråd med romantisk prägel.

Bröllopspresenter för dig som vill skoja – När det handlar om något så stort som ett bröllop måste vi på Partykungen såklart börja med att lista våra seriösa presenttips. Men givetvis har vi även humoristiska bröllopspresenter online, vissa som går över gränsen (vilket vi ju älskar). Varför inte sätta ihop en egen presentkorg till brudparet med saker som skämtartiklar, fräcka sexspel och glas och muggar med skojigt utseende. Hos oss kan du hitta mängder av humoristiska prylar som kan passa utmärkt till brudparet (åtminstone de med humor).

Vi har även bröllopspresenter online som förenar det bästa av två världar, nämligen användbara gåvor med en liten humoristisk touch (som brudparet kan öppna utan att skämmas inför föräldrarna). Till exempel har vi snygga vinglas, okrossbara ginglas och massor av andra gåvor. Kolla igenom vårt utbud och hitta fina bröllopspresenter som garanterat kommer få brudparet att dra på mungiporna.

Bröllopspresenter för en dag värd att fira – Att ha med sig en bröllopspresent är kutym. Dock kanske du är osäker på hur dyr gåvan ska vara. Närmsta vännerna brukar kanske satsa på något finare, medan gäster som inte är supernära brudparet köper något enklare. Eller så kan ni gå ihop flera stycken för att köpa en riktigt trevlig bröllopspresent. Ofta ger man brudparet saker som kan användas, som kökstillbehör. Men vi har såklart bröllopspresenter som går utanför boxen (på ett bra sätt). Kolla in vårt breda utbud av bröllopspresenter och hitta mer inspiration! Eller köp en humoristisk bardispenser, tjusiga champagneglas eller en guldpläterad ros som håller för evigt. Precis som brudparets kärlek. Wow, poetiskt blir det, så se även till att fila på dina dikt-skills. Du kommer behöva dem när du fyller i bröllopskortet som du ger bort tillsammans med presenten.

Slipp stressa dagarna innan bröllopet och se till att beställa din bröllopspresent online redan nu. Hos Partykungen har vi förvisso en hel del skämtartiklar, men vi förstår såklart hur viktigt ett bröllop är. Vi har därför tagit hem mängder av romantiska och fina gåvor som garanterat kommer lämna en liten tår i ögonvrån hos bruden och brudgummen.

Många brudpar uppskattar särskilt mycket bröllopsgåvor som kommer till användning men som ändå är lite mer speciella än ett set med knivar. Kolla exempelvis in våra rödvinsglas i fräck design. Dessa kommer garanterat att väcka alla härliga minnen från bröllopsdagen varje gång brudparet skålar. Tänk även på att slå in presenten på ett snyggt sätt. Vanligtvis läggs alla gåvor på ett presentbord, och du vill inte sticka ut för att din present ser gräslig ut! Snyggt papper, lite snören och rosetter samt ett handskrivet gratulationskort är något vi rekommenderar.
Läs mer