Bröllopsskyltar

Hur har du egentligen tänkt dig att gästerna ska hitta till vigseln? Det vore oerhört trist om hälften hamnar på helt fel ställe. Nej du, något sådant vill vi inte veta av på Partykungen och därför har vi satsat stort med ett alldeles eget sortiment med bröllopsskyltar! Minst lika viktigt som vigseln är ju maten, för att inte tala om dansgolvet, och med skyltar för varje viktig del under kvällen blir det betydligt lättare att få gästerna dit man vill.

Välj mellan olika pilformade bröllopsskyltar med befintliga texter om var baren, fotografen eller dansgolvet finns. Vi erbjuder även en skylt där det rätt och slätt står "Wedding" för att hänga ut ute på stora vägen för dem som inte har en aning om vilken infart de ska välja för att komma till festen. Kanske vågar vi påstå att ditt bröllop blir en aning mer miljövänligt med mindre utsläpp om det är ordentligt skyltat!

Hos oss på Partykungen hittar du även blackboardtavlor där du själv kan välja vilken information som är värd att delge gästerna.
Läs mer