Hem
Tips på roliga lekar till bröllopsfesten

Tips på roliga lekar till bröllopsfesten

När bröllopsklockorna tystnat och ringarna utväxlats är det dags för fest, och för att undvika stel stämning är det alltid en god idé att skaka liv i gästerna med några roliga lekar. Vi har ett proppat sortiment med allt ni kan tänkas behöva för en helvild bröllopsfest med massvis av skoj - kolla in våra bästa tips på roliga lekar för bröllopsfesten!

Fylletornet

Jenga blev precis lite blötare - och bra mycket svårare! Här gäller det att försiktigt plocka isär bit för bit utan att tornet rasar. På varje bricka står det ett uppmaning, typ ”drick en shot!”, vilket garanterat kommer göra hela upplevelsen något vingligare. Kul gruppaktivitet som garanterat kommer engagera hela bröllopsfesten!

Cock-A-Hoopla Kastspel

Är det barnfritt på festen? Bra, då blåser vi upp den gigantiska snoppen och försöker pricka den med ringar. Ett spel med garanterad fnissfaktor som sätter gästernas prickskjutarkunskaper på prov! Vem prickar snoppen först?

Beer Pong

En klassiker som vanligtvis inte brukar dyka upp på bröllopsfester, så varför inte överraska samtliga med en blöt beer pong-turnering? En livlig aktivitet för törstiga gäster som inte räds att få öl på kavajslaget. Game on!

Shot Fishing Dryckesspel

Idag är det inte bara brudparet som får napp, även gästerna har möjlighet att prova lyckan på sjön. I närheten av den här gulliga båten gäller det att hålla tungan rätt i mun - varje fisk kommer nämligen med en utmaning. Har du tur kanske du får en svalkande shot eller två!

Twerk Pong

Twerk it, baby! Utmana valfri bröllopsgäst till att skaka rumpa för allt vad ni orkar. Den som först får ut alla bollar ur sin låda vinner och får utmärkelsen twerker of the year! En rolig lek för alla åldrar - farmor älskar nämligen att twerka!

Drinkroulette

Spel och dobbel - med rivig dryck i potten! Anordna ett litet casino i hörnet av festlokalen där dina gäster kan prova lyckan i drinkroulette. Hyr en croupier med fluga och väst för extra feeling!

Dragkamp

Omringad av muskelknuttar och träningstokar kan det aldrig gå fel med en tidlös dragkamp. Allt du behöver är det här slitstarka repet och två lag med viljor av stål. Vinnande laget får skära första biten av tårtan - och förlorarna blir dessvärre utan. Så kan det gå!

Yxkastning

Håll dina sylvassa yxor hemma i vedboden och satsa på en snällare variant istället. Med uppblåsbar tavla och yxor försedda med kardborreband är det nästan omöjligt att råka ut för olyckor som vanligtvis förekommer under vanlig yxkastning. Närmast mitten vinner!

Ölpingis för Huvud

Ölpingis - för huvudet! Med den här uppblåsbara hatten får valfri gäst, eller kanske nån av brudparet, agera levande pingisbord! Fyll muggarna med valfri dryck och slunga sedan pingisbollar så att det skvätter. Garanterade skratt utlovas!