cornhole-arrow-73467-1
cornhole-arrow-73467-6
cornhole-arrow-73467-4
cornhole-arrow-73467-2

Cornhole Arrow Trädgårdsspel

1 495 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • John
  för 9 månader sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Glöm kubb på midsommar. Utmana istället kompisarna med en runda Cornhole! Ett episkt roligt utespel där ni ska pricka ärtpåsarna i hålen på de två brädorna. Spelet är utmärkt som utomhusspel på sommaren och kan spelas av både barn och vuxna.

Cornhole Arrow inkluderar en röd och en blå måltavla (90 x 60 cm) med hål i (15 x 15 cm, samt 4 st blå ärtpåsar och 4 st röda ärtpåsar. Ärtpåsarna är 13,5 x 13,5 cm stora och väger 350 gram styck. Spelet är tillverkat i plast och aluminium.
Reglerna är enkla, man får tre poäng om ärtpåsen trillar ner i hålet och ett poäng om ärtpåsen ligger kvar på brädet. Det är även tillåtet att putta ut varandras ärtpåsar.