cornhole-black-white-edition-1
cornhole-black-white-edition-3
cornhole-black-white-edition-2

Cornhole Black & White Trädgårdsspel

1 995 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Ernst Jimmy
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

När du äter mat på restaurang: Black & White med pommes. När du spelar cornhole på sommaren med dina vänner: Då spelar du Cornhole Black & White Edition. Cornhole är ett roligt spel för alla åldrar som passar lika bra att spela i hallen som ute på gräsmattan, och den med bäst träffsäkerhet vinner!

Cornhole Black & White Edition inkluderar två spelskivor hål, fyra vita bönpåsar och fyra svarta bönpåsar. Spelet håller en mycket hög kvalitet och har testats av riktiga proffs. Det är tillverkat i trä och varje bräda mäter 90 x 60 cm och väger ca 9 kg. På brädorna finns fällbara fötter som enkelt fälls in för smidig förvaring. Bönpåsarna är 13,5 x 13,5 cm stora och väger 300 g. Spelet kommer i en svartvit variant. Spelregler och instruktioner på engelska medföljer.

Levereras som ett komplett paket.