vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Sommarfest

Midsommar, ledighet, fruntimmersvecka och kungliga födelsedagar är bara en handfull anledningar till att festa sommaren ut! Hos oss hittar du allt du behöver för att göra just din sommarfest till en oförglömlig tillställning, vare sig du planerar en eftermiddag vid poolen, en kväll på stranden, en heldag i trädgården eller varför inte en sommarnatt i stan? Vi erbjuder ett brett sortiment av festliga produkter och dekorationer som sätter stämningen och gör sommarfesten helt komplett!

Skapa ett minnesvärt sommarfest-tema med Partykungen!


Skapa en unik och minnesvärd sommarfest genom att kika in något av våra många passande teman! Vi erbjuder ett brett utbud av teman som passar perfekt till sommarens fester för såväl vuxna som barn. Från Hawaii-teman till poolparty, familjecamping till festival, grillfest till beach party och mycket mer, finns det något för alla smaker. Varför inte skapa ett gediget 4th of july-tema med hjälp av våra många dekorationer, grilltillbehör och dukning med USA- och BBQ-tema? Välj och vraka mellan tusentals festliga artiklar för just din fest!

Pynta din sommarfest med färgglada dekorationer!


För hur kul är egentligen viben om man bjuder in till en fest som saknar färg? När solen tittar fram under sommaren skall givetvis MÄNGDER av blomstergirlanger, palmblad, rosa flamingos, rislampor, ballonger och frukt-motiv från golv till tak vara det som sätter den goda stämningen. I den här kategorin hittar du samtliga komponenter som sätter färg på såväl trädgården som verandan, vardagsrummet, balkongen eller dina gäster - ja, du läste rätt! Klä ut dina gäster i hawaii-kransar och färgglada solglasögon för en totalt maxad stämning!

Dukning för sommarens iskalla drycker och ALLT du behöver för en fruktig cocktail!


Förvandla dina sommardrinkar till något extra med våra många tillbehör för cocktails. Här hittar du allt från cocktailglas, tiki-muggar, engångsmuggar, ishinkar, drinkmixar och smaksättare till bordskjolar, plastdukar, färgglada sugrör, dekorativa cocktailparaplyer samt mängder av andra serveringstillbehör som gör sommarfesten komplett. Kika exempelvis in våra serveringsställ för strutglassar att servera på festen - och glöm inte att vi även säljer mixar som låter dig frysa glassen helt själv!

Svalka dig i solen med uppblåsbara badprylar!


Håll dina drycker svala i våra uppblåsbara dryckeskylar som är busenkla att ta med sig till såväl festival som stranden, eller varför inte hoppa ner i någon av våra många uppblåsbara pooler eller ta med hela familjen i en klassisk sprint genom vattenspridaren? Vi har laddat upp med ett enormt lekfullt sortiment av vattenrutschkanor, badringar, badmadrasser, badbollar och annat uppblåsbart som garanterar skoj och underhållning för alla åldrar! Så varför inte flyta runt och jobba på brännan i en uppblåsbar varmkorv? Hos oss hittar du badmadrasser du inte visste var möjliga!

En sommarfest bör ha festlekar!


Och det finns nästan inga undantag! Klassiska utelekar såsom kubb, cornhole och roliga grenar till femkampen kan vara faktorn som gör en bra fest till en fantastiskt. Men varför återuppfinna hjulet egentligen? Slå upp ett klassiskt, portabelt beer-pong bord på stranden eller ta fram ett uppblåsbart beerpongbord att använda i poolen för att dra igång sommarfesten en gång för alla!

Hitta allt du behöver hos Partykungen!


Vi är dedikerade till att göra din sommarfest till något alldeles extra, och med vårt breda utbud av festliga produkter och tillbehör kan du skapa en minnesvärd fest som kommer att hållas i åtanke länge efter att sommaren är slut. Så kom ihåg: Vi kommer inte vara nöjda förrän du är det – trots allt är sommaren kort och det vill man knappast sova bort!
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier