Hem
Roliga Prylar Hobby & Fritid Flytmadrasser, Badmadrasser & Badringar

Flytmadrasser, Badmadrasser & Badringar

En av sommarens härligaste aktiviteter måste ju ändå vara att ta sig ett svalkande dopp i det blå! Är du personen som gillar att paddla ut med flytmadrassen för att fly folket på stranden? Eller kanske är du den som gillar att bada med stil, glida runt i en flamingo-badring vid strandkanten med ett par snygga glajjor i håret?

Vi älskar uppblåsbara ting, boll som ring! Så självklart har vi magnifika badmadrasser utformade som en pizzabit, ananas, munkar, unicorn eller varför inte en tropisk flamingobadmadrass? Det finns verkligen något som passar alla, stora som små. Badringar till babyn, eller en cool hajfena för dom större barnen att sätta på ryggen som vill lära sig simma som en haj!

Vi på Partykungen älskar roliga saker, så att fylla sommarens alla stunder med roliga aktiviteter är något vi vill lyfta fram. För visst vill du sticka ut med unika badringar och badmadrasser på ditt poolparty? HELL YEAH! Att glida runt med en drink i handen när du har rumpan nedtryckt i en donutbadring skulle väl ändå sitta fint! Det bästa av allt är att du kan matcha donutbadringen tillsammans med snygga uppblåsbara dryckeshållare formade som minidonuts.

För att barnen ska roa sig desto längre på stranden, så krävs det att man har proppat strandväskan full med diverse utomhusleksaker. Glöm snälla bara inte pumpen till den där uppblåsbara stora krokodilen, då kommer du att få det riktigt jobbigt med lungkapaciteten i värmen!

Vi har ett gigantiskt sortiment för alla som är taggade att ta vattenleken till en ny nivå i sommar. Utmana varandra i vem som kan paddla snabbast på olika uppblåsbara djur. Är det flamingobadringen eller den uppblåsbara vithajen som kommer gå som vinnare i duellen? Oavsett så är det viktigaste att ha roligt, och det har man alltid med prylar från Partykungen!
Läs mer