vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Prylarna du garanterat vill ha på stranden

Prylarna du garanterat vill ha på stranden

Att vakna till klarblå himmel och skyhöga temperaturer betyder i mångt och mycket att dagen kommer spenderas bland parasoll och solstolar. Att besöka stranden är ren lycka för en stackars frusen nordbo, men utan rätt förberedelser kan upplevelsen bli minst sagt katastrofal. Därför har vi tagit oss friheten att skapa en komplett guide över allt du behöver för att göra årets strandbesök lite extra härliga. Scrolla ner!

Uppblåsbart

Flamingo eller donut? Att flyta på rygg är för amatörer, och om du vill vara havets värsting införskaffar du någon av våra många underbara badmadrasser eller badringar. Maximal komfort i sommarsolen!

Fashion

Stranden plockar dessvärre inte fram det bästa ur människor när det kommer till utstyrsel. Det är solblekta badbyxor från -91 och strumpbeklädda fötter som tryckts ner i svettiga sandaler. Nu höjer vi nivån och anländer till playan i den förtjusande mankinin för damer som kommer komplett med hår och navel. I ansiktet har vi ananasbrillor och på fötterna kanelbulletofflor. Frågor på det?

Lek

Efter prick 20 minuter intensivt solande börjar benen fyllas med imaginära myror och nu orkar du inte vara still en sekund till! Dags att aktivera sig. Om du inte vill förvandla dig till en fager sjöjungfru som flyter genom vattnet med simfena och hårsvall kanske du vill utmana kompisarna på strandtennis?

Smarta saker

Förberedelser är A och O när det kommer till strandbesök, och glömmer du din solcellsdrivna fläktkeps hemma kan du räkna med att tyna bort i värmen. Drycken håller du givetvis kall med vår glassiga kylväska och för att snabba på torkprocessen efter avslutat bad hoppar du in i badponchon som pryds av mumsiga glassar. Så strandar man som ett proffs i sommar!

Hajen

Nu har familjens yngre förmågor äntligen möjlighet att ikläda sig rollen som livsfarlig skandinavisk sötvattenhaj. Bryt ytan med en häftig hajfena som far likt ett spjut längs badbryggorna och skapar en exotisk feeling i insjön. Badpranks blir inte roligare än så!

Ha en skön dag i solen önskar Partykungen!