Prylarna du garanterat vill ha på stranden

Att vakna till klarblå himmel och skyhöga temperaturer betyder i mångt och mycket att dagen kommer spenderas bland parasoll och solstolar. Att besöka stranden är ren lycka för en stackars frusen nordbo, men utan rätt förberedelser kan upplevelsen bli minst sagt katastrofal. Därför har vi tagit oss friheten att skapa en komplett guide över allt du behöver för att göra årets strandbesök lite extra härliga. Scrolla ner!

Uppblåsbart

Alligator eller varmkorv? Att flyta på rygg är för amatörer, och om du vill vara havets värsting införskaffar du vår gigantiska party island som utger hela 429 x 302 x 152 cm enhörning. Plats för hela kompisgänget och mer därtill! Vill du däremot bara ha sällskap av en person är det den uppblåsbara loungesoffan som gäller. Maximal komfort i sommarsolen!

Fashion

Stranden plockar dessvärre inte fram det bästa ur människor när det kommer till utstyrsel. Det är solblekta badbyxor från -91 och strumpbeklädda fötter som tryckts ner i svettiga sandaler. Nu höjer vi nivån och anländer till playan i den förtjusande mankinin för damer som kommer komplett med hår och navel. I ansiktet har vi ananasbrillor och på fötterna fisksandaler. Frågor på det?

Lek

Efter prick 20 minuter intensivt solande börjar benen fyllas med imaginära myror och nu orkar du inte vara still en sekund till! Dags att aktivera sig. Om du inte vill förvandla dig till en fager sjöjungfru som flyter genom vattnet med simfena och hårsvall kanske du vill utmana kompisarna på vattenpolo? Annars kan du ju alltid skrämma slag på övriga strandgäster med nordens största badboll.

Smarta saker

Förberedelser är A och O när det kommer till strandbesök, och glömmer du din solcellsdrivna fläktkeps hemma kan du räkna med att tyna bort i värmen. Drycken håller du kall med vår smarta burkkylare som pryds av emojisar och för att snabba på torkprocessen efter avslutat bad sveper du in dig i dollarhandduken. Så strandar man som ett proffs i sommar!

Hajen

Nu har familjens yngre förmågor äntligen möjlighet att ikläda sig rollen som livsfarlig skandinavisk sötvattenhaj. Bryt ytan med en häftig hajfena som far likt ett spjut längs badbryggorna och skapar en exotisk feeling i insjön. Badpranks blir inte roligare än så!

Ha en skön dag i solen önskar Partykungen!

Relaterade produkter