vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
big-pong-75570-1
big-pong-75570-2

Big Pong Beer Pong

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

699,90 kr

I lager (22 st)

Vem älskar inte det klassiska spelet Beer Pong, men hade det inte varit bättre om man slapp stå inklämd i ett kök för att spela? Svar: Ja. Därför har vi tagit hem ett Beer Pong-spel i betydligt större format: Big Pong! Med detta utomhusspel behöver du varken ett bord eller en vindstilla plats. Ta med spelet till stranden och utmana polarna! 

Gör så här: Fyll hinkarna med lite vatten eller sand så att de står stabilt. Placera hinkarna i en pyramidform i två grupper om sex hinkar, med 6-8 meter mellan de två. Reglerna är enkla, träffa bollen i motståndarlagets hink, när en hink träffas flyttas den bort från spelplanen samtidigt som motståndaren måste straffdricka något (så kom ihåg att ta med dryck!). Fortsätt tills motståndarlaget har slut på hinkar!

Big Pong är en större version av det klassiska spelet Beer Pong, gjort för utomhusbruk. Istället för muggar används alltså hinkar! Perfekt att ta med sig till stranden eller som aktivitet på sommarfesten. Levereras komplett med bollar, hinkar och en praktiskt bärpåse. 

  • Material: Plast 
  • Mått hinkar: ca 25 cm (diameter)
  • Inkl. 12 x hinkar, 2 x tennisbollar och 1 x bärpåse. 
  • För utomhusbruk
Art.nr 75570-1
Kopiera OK

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar