big-pong-75570-1
big-pong-75570-2

Big Pong Beer Pong

699 kr

Välj variant:

 • John
  för 10 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Kul
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Vem älskar inte det klassiska spelet Beer pong, men hade det inte varit bättre om man slapp stå inklämd i ett kök för att spela? Svar: ja. Därför har vi tagit hem ett Beer pong-spel i betydligt större format: Big Pong! Med detta utomhusspel behöver du varken ett bord eller en vindstilla plats. Ta med spelet till stranden och utmana polarna! 

Gör så här: Fyll hinkarna med lite vatten eller sand så att de står stabilt. Placera hinkarna i en pyramidform i två grupper om sex hinkar, med 6-8 meter mellan de två. Reglerna är enkla, träffa bollen i motståndarlagets hink, när en hink träffas flyttas den bort från spelplanen. Fortsätt tills motståndarlaget har slut på hinkar! 

Big Pong är en större version av det klassiska spelet Beer pong, gjort för utomhusbruk. Istället för muggar används alltså hinkar! Perfekt att ta med sig till stranden eller som aktivitet på sommarfesten. Levereras komplett med bollar, hinkar och en praktiskt bärpåse. 

 • Material: Plast 
 • Mått hinkar: ca 25 cm (diameter)
 • Inkl. 12 x hinkar, 2 x tennisbollar och 1 x bärpåse. 
 • För utomhusbruk