vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Roliga teman till sommarfesten

Roliga teman till sommarfesten

Sommaren har brakat in i våra liv vilket innebär att du och dina semesterfirande vänner har en hel rad spektakulära fester att se fram emot. Varma kvällar i trädgården där du som värd satsar lite extra på stämningshöjare ska inte underskattas - för vem älskar inte en riktigt bra temafest! Här har vi samlat inspiration och roliga idéer till dig som vill festa lite annorlunda i sommar. Scrolla ner och kolla själv!

Hawaiifest

Bjud dina gäster på en oslagbar resa till Hawaiis solvarma stränder - utan att flyga en endaste liten meter! Förvandla trädgården till ett blomstrande paradis och klä dig i klassisk Hawaiiskjorta med matchande Hawaiikrans runt halsen. Smäll upp vår uppblåsbara palmkyl som du fyller med läskande drycker, och serverar gör du givetvis i traditionsenliga tikimuggar. Aloha!

Full Moon Party

Med månen som enda ljuskälla har ni en magisk sommarnatt framför er där ni blinkar, lyser och skiftar färg efter mörkrets inbrott. Fest på tema Full Moon är både festligt och effektfullt - speciellt om ni klär er i fiberoptisk LED och glasögon av glowsticks. Vi har mängder av lysande masker som passar ypperligt för ändamålet, och för extra skimmer installerar du en UV Spot på lämpligt ställe. Sen är det bara att dansa till solen går upp!

Regnbågsfest

Dags att anamma regnbågens vackra toner genom att anordna grannskapets färggladaste trädgårdsfest! Med en sprudlande ballongbåge som spänner sig över långbordet är det omöjligt att vara en dysterkvist, och med matchande kläder och peruk blir du precis lika grann som omgivningen!

Vilda Västern

Yee-haw! Vem har inte drömt om att få uppleva västerns vildaste dagar med duellskjutningar, hästridning och krut? Förvandla hemmet till en tvättäkta saloon och servera gästerna direkt från ditt drinkhölster, men först måste du bestämma dig om du vill klä dig som sheriff eller burlesque-dansande partypingla. Avslutningsvis dekorerar du med en mäktig hingst - vad annars!

Hippiefest

På 60- och 70-talet var festerna vildare, varmare och fullkomligt proppade med peace, love och rekordlånga frisyrer. En spännande cocktail som idag utger ett fantastiskt festtema för den som vill drömma sig tillbaka för en kväll. Svid om till en färgexploderande långklänning och duka borden med små hippiebussar som du fyller med lämpligt snacks. Varför inte aktivera gästerna med en klurig quiz på temat groovy 70’s? Om din frisyr är i kortaste laget har vi hippieperuk som gör susen - men glöm inte att komplettera svallet med lämplig blomma från trädgården. Allt för lite äkta flower power!

Havsparty

Gör kvällen ovanligt blöt genom att omfamna våra nervkittlande världshav. Duka med sjöjungfruinspirerade tallrikar på vår böljande havsduk och känn hur hela bordet sätts i gungning! Klä dig som havets, källornas, flodernas och jordbävningarnas gud Poseidon med guldbälte och tvättbräda, eller välj en sötare look i form av en snitsig narval. Sen är det bara urskön delfinsång som saknas!