vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Festteman Sjöjungfru & Havsfest

Sjöjungfru & Havsfest

Undrar du vad som händer under havet, långt där nere där vi människor inte kan vara? Finns det fantastiska undervattensstäder? Bor havets konung där och finns det egentligen sjöjungfrur? Ja, alltså vi kan inte riktigt svara på alla dessa frågor, men det vi vet är att ett havskalas eller en maskerad med sjöjungfrutema alltid är lika populärt. Och det vi också vet är att du kan beställa en massa roliga festdekorationer och maskeraddräkter till just en sådan fest här på Partykungen. Häng med på ett äventyr under havsytan!

För att skapa en riktigt härlig kalasstämning och få till en häftig atmosfär erbjuder vi en mängd olika partyartiklar. Vad sägs om några ballonger på havs- och sjöjungfrutema, ett nät att dekorera med eller en flaggirlang i blått? Till dukningen kan du till exempel välja skimrande papptallrikar formade som snäckor och söta pappmuggar med små sjöjungfrur på. Det finns också bland annat servetter, dukar och tårtdekorationer på havstema. Vill du förvandlas till en sjöjungfru finns flera olika maskeraddräkter att välja mellan, och vill du inte ha en hel kostym kan du välja en peruk med långt blått eller rött hår eller ett vackert diadem eller en tiara. Alla vill ju så klart inte klä ut sig till sjöjungfrur, men ta det bara lugnt – vi har tänkt på detta också. Du kan istället välja att klä ut dig till den mäktige havsguden Poseidon. Ja, han är inte bara havets gud, han styr också över alla källor, floder och jordbävningar. Det finns flera Poseidondräkter att välja mellan och glöm inte bort att också ha en treudd i handen. Den ger liksom den där extra mäktiga och kraftfulla känslan. Men det stannar inte här. Du kan också klä ut dig till en fisk, en sjöhäst eller en kräfta. Väljer du att klä ut dig till en kräfta har du kostymen klar till årets kräftskiva också. Smart, eller hur?

Att klä ut sig till en sjöjungfru är kanske ändå mest populärt, och det är ju inte så konstigt. Efter Disneyfilmen Den lilla sjöjungfrun har allt som har med sjöjungfrur att göra blivit superpopulärt. Kommer du ihåg filmen? I filmen blir sjöjungfrun Ariel kär i en människoprins som heter Eric. Med hjälp av den ondskefulla havshäxan Ursula blir hon människa, men hon måste få Eric att bli förälskad i henne annars kommer trolldomen att brytas. Som tur är har hon sina vänner till hjälp. Det är den roliga fisken Blunder och den smarta krabban Sebastian. Visste du förresten att sagan om den lilla sjöjungfrun bygger på en berättelse från sagokungen H C Andersen?

Välkommen nu att kolla igenom alla våra festdekorationer och maskeradkostymer till festen med havs- eller sjöjungfrutema. När du bestämt vad du önskar skickar du iväg din beställning och sedan är det bara att vänta i några dagar. Vi skickar din beställning så snabbt vi bara kan, för vi vet att när man väntar på något roligt så vill man ha det så fort det bara går!
Läs mer