Allt du behöver för att glampa (campa) med stil

Kanske var det så att du hade storslagna planer på att spendera semestern i skog och mark likt en tvättäkta äventyrare. Och kanske var det så att du ställde in planerna samma sekund du påmindes om naturens knott, myror, snålblåst och hårda liggunderlag. Att campa kan vara riktigt eländigt - att GLAMPA däremot, det är lite av en dans på rosor. Spektakulära naturupplevelser utan misär är det nya, och vi har exakt vad du behöver för att glampa med stil!

Bo som en kung

Istället för att tränga in dig i ett litet torftigt tält med minimal takhöjd och noll benutrymme ser vi hellre att du smäller upp en lyxiga replika av Volkswagens legendariska folkabuss! Ordentligt med svängrum för hela familjen och en ren fröjd för ögat gör det här tältet till ett självklart val för glamparen!

Sitta skönt

Det är så förbenat otrevligt att sätta sig med full kraft på en ovänlig rot och slå sönder hela ländryggen. Skogens naturliga underlag kan vara riktigt hemsk och fylld av småsten, nässlor och annat otrevligt som är ute efter att skada människan. Satsa på uppblåsbart istället - det är enkelt att ta med sig och väger nästan ingenting. Välj mellan loungesoffa, fåtölj eller soffa!

Gourmetmiddag

Inte ska du väl behöva förtära torra matsäcksmackor och fisljummen Festis bara för att du är utomhus. Plocka fram BBQ-portföljen och grilla dig en utsökt matbit istället - på sommaren är det ju som bekant grillat som gäller. När du är klar fäller du bara ihop väskan och knatar vidare - förutsatt att elden är släckt ska sägas!

Myskväll

Att frysa är otrevligt och en natt i naturen kan vara oväntat kall. Tur att vi har nordens varmaste filtar i lager! En snug rug är det absolut mysigaste man kan omge sig med när kylan kryper på, och med ett par värmetofflor på fötterna finns det ingen risk för köldskador! Familjens yngre förmåga vill säkert krypa in i en späckhuggare för att hålla värmen - det måste vara alla barns högsta dröm!

Spaupplevelse

Efter en heldag som fullfjädrad fjällvandrare har du gjort dig förtjänt av ett bad, och med vårt uppblåsbara badkar har det aldrig varit lättare att sköta hygienen utomhus! En enastående spaupplevelse på bergtoppen - nu ska du bara hitta vatten också!

Vinpicknick

För att fullborda glampingen måste du givetvis unna dig och sällskapet lite härlig dryck i solnedgången. Lämna finporslinet hemma, det blir så tråkigt när du tappar ditt finaste vinglas på en sylvass sten. Den här finurliga hållaren greppar och håller koll på dina glas innan förtäring på ett smart och snyggt sätt!

Ha det så trevligt på glampingen önskar Partykungen!