Hem
Allt du behöver för att glampa (campa) med stil

Allt du behöver för att glampa (campa) med stil

Kanske var det så att du hade storslagna planer på att spendera semestern i skog och mark likt en tvättäkta äventyrare. Och kanske var det så att du ställde in planerna samma sekund du påmindes om naturens knott, myror, snålblåst och hårda liggunderlag. Att campa kan vara riktigt eländigt - att GLAMPA däremot, det är lite av en dans på rosor. Spektakulära naturupplevelser utan misär är det nya, och vi har exakt vad du behöver för att glampa med stil!

Bo som en kung

Istället för att tränga in dig i ett litet torftigt tält med obefintlig takhöjd och noll benutrymme ser vi hellre att du smäller upp ett rejält mastodonttält som ger ordentligt med svängrum för hela familjen. 4-manna eller 6-mannatält? Bara att välja och vraka!

Skona ändalykten

Det är så förbenat otrevligt att sätta sig med full kraft på en ovänlig rot och slå sönder hela ländryggen. Skogens naturliga underlag kan vara riktigt hemsk och fylld av småsten, nässlor och annat otrevligt som är ute efter att skada människan. Satsa på uppblåsbara bekvämligheter istället - det är enkelt att ta med sig och väger nästan ingenting. Välj mellan loungesoffa, fåtölj eller soffa!

Grillmiddag

Inte ska du väl behöva äta fisljummen filmjölk och soggiga cornflakes till middag bara för att du campar? Nej, unna dig en lyxig grillmiddag! Utrusta dig med en 12V kylväska som du fyllt med delikatesser, pynta med en färgglad ljusslinga för maximal stämning och njut av nygrillade läckerheter på en liten och händig grill. Dukar gör du givetvis med guldskimrande papperstallrikar för extra elegans. Är det glamping så är det!

Myskväll

Att frysa är otrevligt och en natt i naturen kan vara oväntat kall. Tur att vi har nordens varmaste filtar i lager! En Snug Rug är det absolut mysigaste man kan omge sig med när kylan kryper på, och med ett par varma och urgulliga alpackatofflor på fötterna finns det ingen risk för köldskador! Familjens yngre förmåga vill säkert krypa in i en sjöjungfrufilt för att hålla värmen - det måste vara alla barns högsta dröm!

Spaupplevelse

Efter en heldag som fullfjädrad fjällvandrare har du gjort dig förtjänt av ett bad, och med vårt uppblåsbara badkar har det aldrig varit lättare att sköta hygienen utomhus! En enastående spaupplevelse på bergtoppen - nu ska du bara hitta vatten också!

Vinpicknick med plock

För att fullborda glampingen måste du givetvis unna dig och sällskapet en delikat ostbricka med härlig dryck i solnedgången. Med detta smarta portabla picknickbordet med utrymme för både flaskor, vinglas och plockmat kan ni enkelt och smidigt bege er till stranden med allt gotta klappat och klart. Både elegant och praktiskt! Ha det så trevligt på glampingen önskar Partykungen!